Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gori sam ja konj koji gleda ovu strahotu... Pomoći im ne mogu a srce mi puca kad vidim šta se radi...
šiitske ubice ne mare ni za nevine dječije živote u svojoj bolesnoj želji da vladaju ... Allah je najveći ! Islam će pobijediti !
Ne ponovilo se.....
Laznjak: http://www.bbc.com/news/blogs-trending-30057401
Mali ima lavovsko srce !! Svaka cast !!!
Franz Nemoj vjerovat svima sto kazu :)
Da ti srce pukne. Monstrumi.
Ovi snajperisti isto ko i koljaci,,,picke najvece,,,zamaskirat se i rokat civile,,fujjj bolesnici,,BUDI musko rokaj se prsa u prsa,,
PA MATEREŠINA TE U GOVNIMA PREPOZNALA,MONSTRUME ŠIZOFRENI,PLEME TI SE ZATRLO...FUUJJJJ
Viču "Allah je najveći", a da ne vjeruju u njega ništa od ovoga se ne bi desilo jer zbog tog izmišljenog boga se i pobiše. Nećeš nikad čuti "ateistički pobunjenici pobili 200 ljudi u bombaškom napadu na agnostike".
Ja mislim da ovi arapi i na wc-u govore ''alahu egber''. Kako im ne dosadi ? Draga prosvjeta, obrazovanje, kultura, nauka samo me što dalje od vjere i njenog osnovnog cilja to jeste manipulisanja širokim narodnim masama...
Smrdljive vlašine i ove zločine odobravaju poput ovih svinjogradić i vinja.Piše se svinjogradiću Allahu ekber!
Da nisu "Ševe" stigle u siriju oni su obučeni za ubijanje civila snajperom ?
Ma dobro. Propaganda se koristi i u dobrim svrhama. Ovo nije autenticno, tako da mozete komotno malo smiriti osjecaje :)
Da Bog da gorio u dzehenemu k****n sine. Na djecu pucati... Da Bog da te zarobili i zlostavljali te s tim snajperom. krv mi kljuca...
Sve dok budu grabili da prodaju komad oružja više, ove scene će biti realnost velikog broja djece :(
šiitske ubice ne mare ni za nevine dječije živote u svojoj bolesnoj želji da vladaju ... Allah je najveći ! Islam će pobijediti !
Aha; svaki put kada zapuca deru se "Allahu Akbar" i slave i kada primjete da je dijete jos uvijek zivo, usute. Niti su Siiti, niti Suniti, niti bilo kakvi drugi vjernici ili nevjernici; vec obicni saudijski/katarski/turski placenici.
"Ma nema veze, nije to u Kobaniu, koga briga za to?"
....