Komentari (386)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedavno sam gledao na paralelama da je bio nevidjeni krvnik.....
lider vjestacke tvorevine... Nije pacifista sigurno.
Izrael vjestacka tvorevina?
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Svevisnji gospodar mu je dao dugogodisnju patnju na ovom svijetu, a kakve li ce tek biti njegove muke na Velikom danu, zbog zlodjela i harama prema neduznim vjernicima. Neka je hvaljen uzviseni Gospodar nebesa I Zemlje koji nas je uputio na Pravi put.
Ko mu jebe mater stara mrcina krepala ko ker usmrdio se a živ 8 godina ko avet lezi a tek je sad kazna ovo je bila Predigra
Otišao anđeo kod Boga. Uđu oni u jednu sobu punu satova. Anđeo upita Boga: - "Šta će ti ovoliko satova?" A na to će Bog: - "Za svaku državu jedan sat i kad neko u nekoj državi opsuje Boga taj sat za tu državu se pomjeri za jednu minutu." Anđeo razlgeda pa na kraju upita: - "A gde ti je sat za Bosnu i Hercegovinu?" Bog: - "Evo ga u sobi služi mi kao ventilator."
taj vic je stariji od Izraela i RS-a zajedno.
Kako smijesni komentari od nemuslimana. Pa Svrbi, Palestina nije zemlja samo muslimana niti je Jerusalem grad samo muslimana. Mnogo je ortodoxa i katolika u Palestini i svi oni godinama su na najgore nacine tretirani od Jevreja. Ukljucite mozak i zdrav razum, prestanite razmisljati guzicom. I vama je Bog dao mozak. Koristi te ga onda...
Sretan odlazak na Ahiret uz pjesmu Kemala Malovcica : "za tebe mjesta u dzennetu nema, u paklu gorjeces ".
Umri stari da ti mezar vidim!
tek sad prava patnja slijedi ... bolje bi mu bilo da je osto u komi hahahah
Patnje džehenemske, sad mu u kaburu meleci pričaju.
ode on da se nadje sa svojim djelima. znam da nije ispravno al volio bih to vidjeti.
jest me vijest obradovala. Nisam mogao bolju vijest cuti . Hvala ti Boze
jedan demon manje...
Veće vanago od njega 20 stoljeće ne pamti.
Ode šarov, lahka mu crna zemlja bila ko Bjelašnica, Igman, Treskavica, Jahorina i Prenj skupa na grobu, pas jedan čifutski. On je lično kriv za masakr nedužnih Palestinaca u Sabri i Šatili, ali i za drugu intifadu. Kako je sijao sad garant i žanje, ne bih mu bio u koži ni za šta ni na ovom a kamoli na onom svijetu!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3-09I7uPeZ4 SASE !!!
Dozivio je sto su mu porucili : Duboku starost i tesku smrt ..koprcao se 8 duugih godina :)
Kur'an nam je ostavio u amanet da dok postoji islam i muslimani se borimo protiv cionista,jevreji nisu svi cionisti,niti cionisti imaju vjeru,oni nisu vjernici,oni su kjafiri i vatropoklonici,koji tlače amerikance,jevreje i naravno muslimane.a Kur'an nam jasno kaže da ce islam pobijediti.
jeste se natakarili jedni na druge.... samo vam hepek može pomoći....