Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sta bi trebo bozo vreco...svaki dan se ubijat...
Bozo se barem ne stidi i nema krizu identiteta ko ova spodoba koji je funkcioner i muskarcina za glasove a u privatnom zivotu derpas i crossdresser
Šta Forto ili Kojović misle
Meni je smijesno sto uvijek uhvate konzervativce u gej orgijama i oblacenju u suprotan spol, a izlijevaju narodu kako je to najvece zlo i da treba zabraniti
Da li vas iko lektorise ili onako bubnete tekst? Sta kazete 1819.? :-D ? Najgori su ovi sa fakultetom bez srednje škole !
Pa nisu ga morali baš tako
Ja sam jednom davno govorio kako je krenulo doci ce vrijeme da neki npr. stariji prof gospodin sa lulom, bradom, sesirom, aktovkom , kaputom dok sjedi i pije kafu moze uociti da ima crveno nalakirane nokte na ruci kao nesto sasvim normalno i uobicajeno.
Kad je mogo Schwarzo u filmu Junior biti trudan i roditi dijete da pokaze kako ga boli k.. za svako pljuvanje, mogo je i ovaj mirne duse nastaviti po svom sa priznanjem ili ne da je bio on. Kako Severina, dva mjeseca krestanja i suza nakon jahte a danad nasmijana ko da se nije ni dogodilo.
znaci tajna je u ismijavanju sto vise, dobro za znat
Amerika=bolest
Da je 1980.a godina, još bih razumio. Danas, ovo je ništa, doslovce ništa. Pa izabrali su predsjednika koji je hvatao žene za p*, drugome je asistentica po*šila, nitko nije smijenjen. Za ostale stvari koje ni ne znamo da ne pričam.
E budale zbog kakve gluposti sebi oduze zivot
To su te Vrijednosti!
Ovaj zapad sve lafo demokratija, od njih samo zlo dolazi u svakom smislu, licemjerstvo,sve najgore u društvu je njihovo maslo, da je demokratija, ovaj se čovjek ne bi ubio, laž i smrad kolonizatora zazrova svijet
Ovi mediji, su zlo, sve, za tiraž i preglede, tako i ratove prave pojedini, objavite važnije stvari, kriminal koje radi neko na funkciji, a ne privatan život,..
što dodika ne fotošopiraju ovako
i baketa i sve ostale uhar kolko god ih počini isto
mongoloidi američki
transseksualan i snima pornografiju, a sveštenik? to nije vodilo ni k or kršćanstva
Sad će se Kljix i Havaz ko fol snebivati, a uništili su hiljade života lažnim optužbama, kampanjama i izmišljotinama. Naravno, tu treba dodati i Hayat i Face...