Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja samo o ovom prosle godine piso,kad svate sta su primili i koliko ,onda ce ciscenje pocet ne samo kod Finaca i Sveda tako ce pocet i ostali samo ce te vidit,20 000 po 20 000 svako malo !!!
Finci sve vreme pokušavaju da budu skandinavci, ali im ne ide za rukom.
Finci su (kao sto se kaze na finskom jeziku) ruma sika narod.
Citao sam d ih drzave i kojih dolaze nece primit nazad pa je EU odlucila da ce ih iz aviona bacat sa padobramima iznad njihovih drzava !
@guz... Mozda mogu nac suzivot sa pingvinima, al nesto mi zao i pingvina jbt 😞
Skandinavci sve gluma. ..mile lale..a najveci rasisti. .
A gdje ce hi? Da hi iskrcaju u pustinju ili djunglu? E to vam je skandinavski merhamet, mater him rasisticku
@kwaka Evropa salje i protjeruje ljude koji nemaju pravo na azil ! Pakistance, Albance, Marokance i ostalu gamad , a ice to veima brzo i glatko ako je barem vjerovat zapadnjackim medijima povodom ove teme . Prave izbjeglice ispastaju zbog stoke koja je dosla na socijalu i da siluju zene !!! Pozdrav Clark Gable 😊
hahahahahahhaah ko im jebe mater prljavu