Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametno,i onako je to genocidno-vještačka tvorevina
Ljudi nisu nista izbacili vec samo misle da mjesta na karti nema za zemlje koje su stvorene na genocidu,otimacini ili nasilnom preseljenju... Sasvim Ispravno!!!
genocidni NEPOSTOJECI iZRAEL
ko neka steta sto nema izraela na karti.....
Svaka čast. Eki nje ba... Htjela naći Jeruzalem na karti, pa ga tražila u Izraelu, i to na nekoj karti iz dječijeg atlasa iz 2013. Čifuti, čitav svijet ih gleda šta rade Palestincima a prave se blesavi. PU!
Sasvim dormalno i ljudsko djelo............izdrkani svetosavci da imaju imalo pameti sami bi ukinuli nakaradnu izdrkotinu RS
opt greska,,treba da pise PALESTINA
Izbrisali su oni Palestinu sa svih mapa, cionisti!! A mama je cekala bas ovu knjigu da pokaze sinu gdje je zivjela.. Rano moja ljuta.....
Ako neko još nije vidio neka pogleda ove mape 1946-2000: http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/mapstellstory.html
Tako i treba. Svakako su na tudjoj zemlji
Poslo ih Iran u svemiru da se razrahate.
konačno neko nešto pametno da uradi sa ovim Izraelom na karti, jednostavno ga izbriše :)))
nista dok ih se ne izbise i u stvarnosti, sa lica zemlje.. fuj... koja je to gamad...
Još jedna genocidno-cionistička tvorevina UN-a, sjetimo se da su Ujedinjeni narodi izglasali Rezoluciju br. 181, pri čemu su izvršili podjelu podjelu Palestine na dvije države.
MASALLAH, samo su trebali napisati Palestina, a i Jordan je dobra opcija SS