Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drzavnik kakvog nikada ovi prostori vidjeti nece. Mozemo se slagati ili ne sa njegovim nacinom upravljanja, ideologijom itd. ali je imao sposobnost, imao stav, vodio je fenomenalnu vanjsku politiku, uzivao ogromno postovanje, a mozda i najimpresivnije, drzao je pod kontrolom balkanska plemena.
Josip Broz je politička gromada, jedan iz plejade velikih svjetskih državnika 20-og vijeka. Za današnje nazovi političare i mlatimudane on je Space shuttle....
Josip Broz iz Zagorja zelenega. Zašto ne dajete djeci ime Josip kad ga toliko volite?
Samo je jedan Tito
Pomagala je i V.Britanija i Francuska nakon sto su osigurale osnivanje Izraela u Palestini, za koje je u UN-u glasala i Jugoslavija
Nema bitke, nema rata bez Jasera Arafata!
Čovjek kojeg su poštovali i koji je držao mir u svijetu, siromašne štitio, stvorio nesvrstane tako da je svjetska ološ jedva čekala da umre jer nisu imali damu da se, suprotstave, bili smo demokratija najveća i najsigurnija zemlja, slava mu
Pravoslavni Palestinac Yasser Arafat. Slava mu.
Tito je bio najveći zlikovac dvadesetog stoljeća
Jeste vama kriminalcima, fašistima, nacionalistima, bio je penicillin, a ne zlikovac, a sada vidimo čak da je bio genije, šteta što nije pobio stoku koja je napravila što je napravila nakon njega.
Amerika pa Titovina
Tito❤️
Tito je bio stvarni junak, heroj s mudima. Jedino državnik u WW2 koji je rat proveo na frontu. Sa svojim jedinicama. Od Užica, Foče, Drvara, Neretve, Sutjeske. Po šumama se krili i vodili gerilsku borbu. Sve je svojom krvlju platio. Jugoslaviju preko svojih ledja napravio. Stari je najveći mudonja poslije Napoleona.
Samo tri dana po okončanju borbi na teren su poslani jugoslavenski izaslanici da provjere razmjere humanitarne krize na tlu Egipta, Sirije i Jordana. Beograd je ubrzo donio odluku o ekonomskoj pomoći poraženim arapskim državama. Dio sredstava se odnosio na ubrzani ekonomski oporavak pogođenih arapskih zemalja, a drugi na pomoć žrtvama agresije. Čitajte majmuni fašistički. Vaše vodje su mu samo mogle mahat iz publike, kad prodje kabrioletom.
Da je Tito ziv Dodik bi prodavo kupus na pijaci a Bakir kape francuzice.Naravno Covic bi bio direktor Veleza.
Tito je bio najveći humanista kojeg je svijet ikada vidio...
Tito je bio bolji za muslimane nego danas sto se itko prestavlja sa prostora ex yu