Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmah kapitalisti pokušavaju blatiti čovjeka. Čime je onaj beskičmenjak obama zaslužio nagradu? Direktnim izazivanjem sukoba koji su uzeli možda i milion života na bliskom istoku.
a kolega Obama, uradio sve moguce da ta djeca ostanu bez roditelja, i on dobio pisljivu nobelovu nagradu
Ma ja, ne treba njemu dati Nobelovu nagradu, ali je zato Obama zasluzio za izazivanje politicke destabilizacije u citavom svijetu. Ova nagrada odavno nije pravo mjerilo vrijednosti i dodjeljuje se samo onima koji promovisu kapitalisticke i imperijalisticke vrijednosti, dovoljno je reci da jedan Nikola Tesla, koji je zaduzio citavo covjecanstvo svojom naizmjenicnom strujom i drugim izumima, nikada nije dobio Nobela, a poznato je da CIA stoji iza njegovog ubistva, pa sad racunajte.
Poštovanje.
bolje da je primio siročad iz svoje zemlje, arapi imaju drugačiji mentalitet skroz od katolika posebno latinosa, i kako će se ta djeca tamo "ukopiti"? bolje da ih je primio Jordan ili neka druga arapska zemlja...
Pričaš o djeci mlada...
onlinerad.webs.com onlinerad.webs.com Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski sajt ne trazi nikakva ulaganja ).Napravite stabilan izvor prihoda radom od kuce.sajt mozete pogledati cisto informativno,osobe stvarno zainteresovane mogu dobiti i besplatnu obuku za rad na 7 sajtova onlinerad.webs.com
jao naslova!!!! ne mozhe biti "predsjednik svijeta" nego "predsjednik u svijetu" jer josh uvijek niko ne vlada svijetom, vech drzhavama U svijetu.
Matere ti, znas li ti sto drugo osim kakati po Klixu :D
Ne
Dajem tri za jednog Mujicu.
Ovaj ko Nikola Tomic u Srbiji odreko se lafo svega i ima najmanju platu a pravi od svojih pare crkvu.Tu bas nesto ne stima!!
Tebi onda valjaju ovi naši političari. Poganih insana u PM.
On nije siromasan! Bogatiji je od svih predsjednika... On ima veliko srce, a veliko srce je puno vrijednije od novca. Kaze "kako bi dobio nagradu za mir", pa dajte je onom cimpanzi Baraku... Mamu vam fasisticku!!!
Gospodin Mujica , legenda ....
SVAKA CAST MUJAS TAKAV TREBA BOSNI,A NE OVI PLJACKAROSI
mujici ne treba nobelova nagrada za mir jer on ne pripada u kategoriju mirotvoraca poput obama,simon perez,netanjahu i slicnim njima.... Mujica je prije svega covjek pa presjednik a ovi kvazi nobelovci posjeduju sva olicja osim ljudskosti.....cast izuzetcuma!
tvrdoglavi bosancina nick ti bas pristaje tvom odgovoru,ili si suvise mlad da svatis poentu i ironiju mog texta ili si prirodno nenadaren da znas citati izmedju redova...
mujicu za predsjednika planete
sta pises bezveze Mujo Mujica vjerovatno je iz federacije
evo i ovog jebaca dozvolio pederizam a sad bi prisvajo djecu, svaka cast sto si posten al nece bez razloga prisvajst muslimansku djecu
dalabu