Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mama joj je pravo lijepa :)
je*em joj mamu..
ova mama iskoristava dijete u svrhu svog marketinga jer ne mogu da vjerujem da jedna parlamentarka u EU parlamentu nema dovoljno novca da plati babysittera...
U svrhu marketinga kapitalizma. Zenu treba pretvoriti u RADNIKA I MAJKU istovremeno...pokazati kako je to moguce (u sterilnim labaratorijskim uslovima) dok u praksi zene jedva uspeju jedno dete da odgoje jer su pretvorene u kapitalisticko roblje koje rinta 6 dana u nedelji po 10-12 sati dnevno, cesto i po dva posla radeci.
Ova mala je ponos i kada za 20 godina vidi snimak kako je prisustvovala tako mala a velikim Nisam imao ovakvu priliku kod svjoh roditelja mada sam zahvalan za sve sto uradili za mene ali da su ovako nesto uradili ne bi im zamjerio kao sto nece ni ova mala djevojcica...za mamu svaka cast i dokaz da se moze posvetiti i porodici a raditi i posao! Sve se moze kada se zeli!
Gospodjo, protiv Vas nemam nista, a tebi mala *** mater :P
Kako je slatka djevojcica :)
I kad neko kaze EU = Cirkus, pa kako nece biti, 4h raspavljali o licenci Vodke, a ova radodajka vrtic napravila. Jos trazila i bonus na cerku! Umjeto da djete ide u vrtic da se druzi i igra ona je sleperi na posao, pa ce kasnje djete imati probleme... aja tu'ki viri samo ona stvar iz ociju!
Bgm mala imas dobru mamu :P *** bi ti ja mamu :D
preseravanje.....
prava su prava i treba ih psotovati,ali praviti cirkus i djeciji vrtic od ustanova je smijesno. Posotoje obdanistna i slicno gdje se moze dijete ostaviti pogotovo u sredjenim drzavama. Ali ovo je previse
s obzriom da su i zivotonje aposlutne izejdnancene po ztastiti s ljduima,evo ja da dovedem magarca jer mi se svidja ko szivotinja i parkiram ga pre zragdu EU parlamenta ovabi me napala,ne poistovjecujem djecu i zivotinje da se zna. Za sve postoje mjesto i vrijeme
Kad ce neki poslanik da donese kucu ili macu u parlament? To bi bas bilo slatko. Slatko bi bilo i da naidje jedno omanje krdo bizona i pocisti evropski parlament zajedno sa svim prekrasnim parlamentarcima.
jel ono PO?
je' PO :)
Tinkiwinki , Dipsy , Lala , Po ...
Hvala vam na ovoj informaciji.
Kakvo preseravanje, fuj