Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gluho bilo. velika tragedija. strašno.
Jest ove amerike snaslo nesta u zadnje vrijeme
Allahova snaga je velıka! On dobro daje ı kaznjava kad On hoçe
Dok se u svijetu svakodnevno dešavaju katastrofe kao ova vezane često i uz klimatske promjene: tajfuni, zemljotresi, cunamiji, požari, vulkani, poplave, glob. otopljavanje... mi nemamo funkcionalan vodovod, kanadere ali zato imamo bespotrebne Talgo vozove, zaključane sportske dvorane, longitudinale... naduravamo se oko vitalnih na. interesa, ko će zauzeti pozicije po ministarstvima itd. Ne smijem ni pomisliti kako bi mi sa ovim izašli na kraj!?
P.S. A tek se čeka San Andreas! Nije pitanje hoće li, već kad će!
nista bez cunamija
ovo je Haarp
ovo sve nam se i desava zbog ljudi kao sto si ti
Strahota, trebalo se to drugačije graditi, sad je kasno. Kod nas bi 7 stepeni Čaršiju raznjelo, al u ovim novijim naseljima nevjerujem da bi bilo puno štete. Komunistički beton nas je i u ratu često spašavo. Poslije rata se pomelo, okrečilo i ko novo.
Ma ni Mexiko nije zanimljiv, dajte nam da gledamo kako se njišu palme na Karibima i Floridi.
Pa i Meksiko je dio Vatrenog prstena. Johnny Cash i Vatreni Prsten: https://www.youtube.com/watch?v=mIBTg7q9oNc
..na Romaniji snijeg pao 😜...
Užas
Trese mi se trese mi se Na šubari cvijeće
@peroBosh ...trehnem ti ga mami 😉
E jesi me uvrijedio...