Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreca sto postoji i ahiret od dunjaluka sam odavno digao ruke.Neka Allah da pameti nasim neprijateljima i uputu ih na pravi put.Ovo se ne odnosi na Jevreje,o njima ni Allah ne govori nista lijepo.To je odavno izgubljen narod,kad oni nestanu dolazi i Sudnji dan,eh na njemu nece biti ni F-16,niti nuklearnog oruzja.Go,golcat kao kod majke rodjeni...eh sta onda.Iako izgleda nemoguce Izrael i Jevreji ce okusiti takvu kaznu koju mi ne mozemo ni zamisliti.Njihova pohlepa je uzrok sveg zla na ovom svijetu,a posjeduju skoro sve.Nikad necemo znati sve o njima,a culi smo o tajnim drustvima,masonima i kojekakvim ublehasima i ovosvjetskim megalomanskim bolesnim glavma koji se tudjim zivotima igraju kao da je jeftina kineska loptica.Doci ce dan kada ce stvari doci na svoje i i uloge zamjeniti.Vjeruj u Istinu i jednoga Boga
Ne daj Boze da se BiH ili bilo kojoj drzavi svijeta dogodi prokletstvo politicke makar i blijede sjene jednoga arafata.
daleko od toga da branim zlocine nad palestincima - naprotiv - ali u cijeloj ovoj tragediji arapi imaju svoj dio krivice.
Žalosno što se slonovi igraju a trava strada. Svi mali smrtnici ginu ko rasada bez da ih se išta pita. Lova... interes... nikakva religija nikakvi principi, samo LOVA, KEŠ, ZLATO, NAFTA. Dok god neko može carovat i druge porobljavati dotle će biti ovakvih \"situacija\" i vještački iniciranih konflikata kao i kod nas u Jugi dok je bila Titina... Kaznu će iskusit svako ko se na tuđoj krvi bogatio, to je jedina istina, a ovo ko šta kome zašto na Zemlji našoj lijepoj koja će jednog dana ionako otići u Honduras - tu nema Istine samo ima puno nagađanja. Nadiglo se Americi pod Bušem i odvajkada pa mogu kulturno terorizirat \"neuke što leže na bogatstvu arapskih pustinja\".
Hamas namjerno žrtvuje svoj narod. Naravno da će Izrael odgovoriti na stalne napade kao što bi i svatko drugi. Gledano objektivno, Izrael u vojnom smislu može zbrisati pojas gaze za nekoliko dana ali ipak djeluje umjereno i ciljano. Nedavno sam vidio podatak da je Arafat maznuo milijardu dolara iz fondova za pomoć palestincima. I tko tu koga j..e.
Ko bi mislio da bosanskohercegovački gradjani broje kasame. Ili je to Hasbara u posjeti sa-xu?
Trazili su dobili su. Sto Hamas vec danima bombardira Izrael ? U zadnjih 10 dana je palo 160 raketa na izraleske gradove...nek sjednu za sto i neka progovarju za Mir vise !
Zanimljivo, niko ne spominje da Hamas vec danima ,uprkos opomenama,krsi primirje i raketira jevrejska naselja ! Nije to BiH 90-ih...nece NATO oplesti po Jevrejima ! Holbruk, Klark, Medlin...i ostali americki politicara koji nesto znace ( a ogroman je broj Jevreja medju njima) nece to dozvoliti .
Majku zidovsku. dabogda sagareli. HAIL for all NAZY
Židovi će Zapadu doći glave. Evo i onaj Madoff što je varao je Židov. Kad to Zapad uvidi, Izraelu neće biti pomoći.
sad ce njih obama da bombarduje.a nek se emir hadzihafizbegovic spali ispred zidovske ambasade u znak podrske palestinskom narodu.
Poslije danasnjeg zlocina vidi se kako je svijet kontradiktoran. Zidovi pocine zlocin i nitko ih na Zapadu ne osudjuje, nema sankcija, haskog suda... Velike sile koje su osnovale haski sud i koje su ga i dalje podrzavaju ne daju da se njihovim vojnicima sudi i sl. Zasto neki europski politicar ne smije nesto reci protiv Izraela? Zato jer se stvori histerija kad se kaze nesto protiv Izraela, proglase te antisemitom, pada ti ugled, a to nitko sebi ne zeli.
Nemam rjeci........
u 1000 karaktera ne moze stati svo zlo schizofrenično manijakalne klepto-DEMON-kra-CIJE domacih gospodara i stranih sluga gospodara ZLA - cija vlada iz sjene - iliti - nevidljiva ruka - upravlja planetarnim KAOSOM i PAKLOM - Prokleto im bilo i pusto im ostalo svo blago svijeta.
a to sto hamas granatira sderot i ostale izraelske gradove vec sedmicama nije ratni zlocin?