Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi ne plenume ko kod nas.
Ponovo ruski teroristi prave problem.
hebu oni vas na uranku i na svakom koraku,nije dzaba sto vas nazivaju cigani s karpata,i uvjek su vas hebavali,a bugare velicali.
Ukrainci kao pi****e a sepurili su se po BIH u proteklom ratu i pomagali cetnikose,neka ih malo ruje tamburaju,svedno je ko te guli,dali zapad ili Istok...
Tako smo mi nekad u sarajevu pokusavali separatiste da sprecimo da ruse zemlju, ali imali su podrsku zapada
I ukrajina je srusena
I kako ste onda od spasitelja rusenja zemlje dospjeli do devastatora, koji su godinama sjedili po brdima i sumama oko Sarajeva i nemilice punili tesku artiljeriju razarajuci svaki dio Sarajeva? Hajd mi molim te pokusaj to pojasniti. Ako tvoj nivo shvatanja to moze, jer za vas srbonje je karakteristicno da ste do iznemoglosti spremni ponavljati neke fraze i nebuloze za koje je i vama samim jasno da nemaju smisla. Al Bogami i u granatiranju civilnog stanovnistva, u genocidu nan bespomocnim, tu ste prejaki.
Ovi Ukrajinci na istoku moraju da se probude ili ce im Rusi anektirati istocnu Ukrajinu kao Krim.Specijalni rat je vec mjesecima na djelu .Rusi vec pominju Ruske snage za ocuvanje mira u Ukrajini ,jasno je da traze metodu da sto legalnije vojno udu.Ne ulazeci u detalnije uzroke ove krize iza koje svi znamo stoje Ameri predvidam eskalaciju sukoba ali ne otvoreni rat.Legitimnost aktivnijem Ruskom mijesanju dace predstojeci referendumi samoproglasenih proruskih drzava.
Ovi ortodoksi se moraju sa nekim tuci, kad nema ko drugi onda medju sobno.
Po sobama ?
...bogati, jarane...jel tebi ta tvoja "rečenica" imalo bode oči?...nako, grama tički ?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
srna izvjestava:) sukob se desio kada su u oko200 demonstranata za jedinstvenu ukrajinu uletjeli desetine proruskih pristalica naoruzani bezbol palicama i ostalim.
pitanje. zasto sve medije koriste rijec "prorusko/prorussisch"...a nikad nisam cula rijec "pro-zapad/prowestlich"... sad vidim, i ti, pa prilika za pitanje :))
koristi se i pro zapadno/ ali je sad vise aktuelna ova druga zbog ...tog i tog. jedan od primjera je npr timosenko koja je prozapadno ili proeuropski orijentisana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)