Ispovijest bivše supruge
0

Nadia: Saif al-Islam je od kuće pravio bordel, prerverzan je

Sarajevo-x.com
Saif al-Islam
Saif al-Islam
Žena koja tvrdi da je bivša supruga uhvaćenog Gadafijevog sina Saifa al-Islama, izvjesna Nadia, dala je intervju za ukrajinske novine Respubika, u kojem je iznijela niz pojedinosti iz njenog života sa porodicom Gadafi. Tvrdi da ju je Saif upoznao dok je radila kao striptizeta u moskovskom noćnom klubu i da se zaljubio u nju, a da je vrlo brzo pokazao svoje perverzno lice.

Nadia tvrdi da sada živi u strahu i da se bori za svoj život. U intervjuu je dodala da je prije braka sa Saifom, morala otići u Pariz na operaciju koja bi vratila nevinost, a zatim je morala prihvatiti islam.

"Doktor je potvrdio moju nevinost u prisustvu Saifove ujne, a onda sam i zvanično prihvatila islam kao svoju religiju. Probala sam voditi normalan život, ali Saif je želio život momka sa ljubavnicama i orgijama", rekla je Nadia, prenosi Daily Mail.

Iako ne postoji dokaz o njenom braku prije dvije godine, njeno svjedočenje može biti uzeto u obzir ukoliko se Saif pojavi na Međunarodnom sudu pravde. Jedan aspekt suđenja će se ticati i njegovih veza sa poznatim britancima kao što su princ Andrew, Tony Blair i lord Mandelson.

Brak Nadie i Saifa se, prema njenim riječima, završio tako što ju je on, nakon svađe u restoranu, izbacio kroz prozor restorana, a ona je samim čudom preživjela.

"On je imao perverzan um, volio je seks na javnom mjestu. Naša kuća ličila je na bordel, puno njegovih prijatelja i žena. Saif se drogirao i nije se mogao kontrolisati kada je bio pod dejstvom narkotika. Ja sam željela prihvatiti islam kako bih prihvatila porodične vrijednosti, ali to nije bilo moguće", dodala je Nadia.

Poznato je da je Gadafi zaposlio ukrajinske medicinske sestre, ali do sada nije bilo poznato da li je Saif imao suprugu iz istočne Evrope. Nakon što su se razišli, Nadia tvrdi da je imala samo skupocjene naušnice koje je prodala za milion dolara i od toga je živjela, a sada nema novca, dok za Saifa tvrdi da je trošio i po 20.000 dolara dnevno.