Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I gdje se tacno u tekstu spominje da su naucnici zabrinuti? Ovo je primjer click-baita, kako od sasvim regularne vijesti napraviti senzaciju koja dovlaci klikove.
E kako sad ovo... otkrijete ovoliku gomilu smeća i niste u stanju napraviti ništa da se to smeće na neki način pokupi...a napravite raketu da je pošaljete na mjesec i planirate da naselite Mars...e kako
Postoje brodovi koji skupljaju smece. Al je ocean toliki da nema tih brodova koji mogu sve pokupiti.
Toplo mi oko srca kad vidim djelo ljudskih ruku.
Još kad neko bured sa radioaktivnim otpadom porine u ocean, pa kad sa jednog takvog otoka krenu džinovski rakovi, krabe i ostala horor populacija da nas bezbrižne i lakomislene posjete..
Imal sta u Kur'anu o ovome? Ili nam je ovo evolucija na djelu?
Svojerucni potpis covjecanstva i nase kulture.
Ne bi mi to. Ovo je teorija zavjere
To se zove evolucija, a ne, stvorio ih bog
Očito je problem smeća daleko komplikovaniji nego što nam se inače čini!? Naravno da ne opravdavam ovakav odnos čovjeka prema prirodi, ali pogedajte samo jednu činjenicu. Raznorazna živa stvorenja se navikla i prilagodila smeću a mi u BiH još međusobno nismo "jedni na druge". Kakve li ironije!
Tačno
Dali vam je poznato da je Kinezskim kompanijama dobro placeno za odvoz smeca iz EU zemalja koje sad zavrsilo na pacifickom otoku . Sad shvatite da je covjek najveci stetocina na ovoj planeti jer nemozete ga svrstati ni sa jednom zivotinjom kao parazit.
Koliko smeća, a ne žive tamo balkanci! Što dalje implicira da su zapadnjaci mnogo mnogo nekulturniji narodi od nas.
Ne slazem se, s obzirom na broj nas a na broj ljudi na zapadu (ili zapadnoj obali amerike). Prosetaj gradovima balkana, a i ruralnim podrucjima, nema nas prljavijih a šaka nas zivi.
Kijamet nam je sudjen ti svi znamo
Glupost za malu djecu i nezrele odrasle.