Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino u muslimanskim zemljama demokratski izabrana vlast nije demokratski izabrana vlast, to je teroristcka vlast, a oni koji ih ruse nisu pocinili drzavni udar nego cuvaju demokratiju.
Sto ne spomens da je Mursi dosao demokratskim putem na vlast, a onda kada je uzeo komandu u ruke sebe proglasio nedodirljivim za zakone, u Egiptu se to kaze Faraonom. Pokusao je da uvede diktaturu i islamske zakone u drzavne i normalno je da ce ga vojska smijeniti sa vlasti. Napravio je gresku koji Erdogan nije, jer je Erdogan prije toga pohapsio sve moguce generale i komadante policije kako ga nebi mogli skinuti sa vlasti kad pocne da se qrci. Vidimo sta se u zadnje vrijeme desava u Turskoj, ali kada narod ustane u Turskoj tresti ce se do BiH.
"Pokusao je da uvede diktaturu i islamske zakone u drzavu" to je recenica kojom se zeli opravdati ovo nasilje koje se cini u Egiptu. Sta je bilo u Mubarakovo vrijeme?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Teroristička proizraelska vlada proglasila Muslimansko bratstvo za terorističku organizaciju. Kod nas se kaže: Kadija te sudi, kadija te tuži.
pa idi, brani ih. ko te drzi?
ccc
Opet musliman na muslimana ne mogu se dogovoriti koji su veci i bolji muslimani, isto ceka vrlo brzo i tursku nemojte se iznenaditi jer turski premijer je nanio dosta zla a i dalje nanosi i naravno to se mora platiti....
Nanio dosta zla ? Pa Turska je zadnjih godina ekonomska sila zahvaljujuci premijeru. Ako je to zlo onda je SDA pravo dobro u nasoj drzavi. Mi nismo E od ekonomske sile.
SDA do mezara za tvoju informaciju turska ekonomska sila je u fazi raspadanja vidim da ne pratis desavanja , turci su lopovi kao i mi odnosno ovi nasi politicari ... Malo proprati turske portale pa ces vidjeti kolika su sila ...
@sana Ti si b.a.l.i.j.a.!
Muhamed Mursi heroj a ne terorista!
maa egipatska vlada... Hassan el -Benna-Muhammed Mursi...kakva je razlika obojica su se borili protiv faraona ali jednog su ubili a drugi ce in saa Allah pobjediti ''Kada vješala za vas budu podignuta a tamnice otvorene, znajte braćo da je vaša da'wa uspjela!'' Hassan el-Benna
Mogu nazivati kako zele i hoce,al ipak za nas to su ćafiri... Zivjelo bratstvo!!!!!!!!!!
Naravno da ce ih proglasiti teroristima, moraju imati valjan razlog i izgovor da pred ostatkom svijeta opravdaju drzavni udar i ponovno zavodjenje diktature. Koriste se SAD-ovim taktikama. I SAD vec godinama svoje neprijatelje proglasavaju teroristama i koriste taj izgovor da ubijaju, koloniziraju i maltretiraju bliski istok.
americka demokratija to ti je to jadan ne bio
Amerika sapnula Egipatskoj vladi kako su ovi teroristi,a stranka izabrana demokratski na izborima :)
Baš sam iznenađen da vlast koja je tu zahvaljujući državnom udaru, a koja je otjerala MB donese ovakvu odluku. Totalno neočekivano hhh.
COVJEK ZVANI HOSNI Dok je bio nama Hosni Zivot nam nije bio posni Prodje zima, dodje ljeto Proljece bili prokleto General u zatvoru cami Egipatski narod pati Otac nacije, vodja naš Šta je nama bez njega spas? Koji Mursi, koji *** Sta ce nama taj gnjurac Generala vratiti vec sutra Da nam zivot bude pun gušta
Na demokratskim izborima teroristi pobjedili. Nekontam !
ne moze se zaustaviti volja Uzvišenog čifuti odvratni,ooo majmuni od naroda! Zivilo Muslimansko bratstvo,zivio Mursi!!!! Tekbiiiir!!!!
Znas li ti krmojedu da je Mursi kada je Bajram bio,izbacio sve vjernike iz dzamije,klanjao sam sa svojim pratiocima i kada je zavrsio tek onda pustio ostale vjernike da udju ! Gdje to ima ? Da li je Muhammed a.s. to radio ?
znas kako kazu, neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj. tako ispada da je neprijatelj krmojeda prijat
PRIKAŽI ODGOVORE (14)