Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva psihijatrija kakvi bakraci. U policiju na prebijanje, pustite se vi umanjivanja odgovornosti na koto psihijatrije. Kakve nas potencijalne ubice i manijaci okruzuju nismo ni svjesni.
tačno, samo dobar degenek
ja sam bio u ludnici, i neuračunljiv sam, mogu da uradim šta hoću bilo kome, isto Edin Gačić simptomi, i neće mi niko ništa, ne odgovaram za djela HAHAHA
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I ovaj debil ima eu papire ja koji sam zavesio dobar faks u bosni moram ganjat pirpa jeblii mater
@SilverSurfer tebi bas pucali cvoke u skoli pa si zato tako isfrustiran, bice bolje 😂😂😂
@goUser Sto posto e upravu si haj sad razguli i placi sto nemas EU papire 😭😭😭
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Oj sta bi ti radio siiine dragi 🥺🥺🥺😤iscupo bi 🫁🫀🧠 i odvojio 🦴 od mesa
bi ti*
druze i ti si mi sumnjiv
Ovo je 100 % neki smrdin,samo oni mogu raditi ovakve stvari.
Lazni video ( a za engleze fake ) fejk
Ne znam da li ima neki senzor na vozu, ukoliko prepozna prepreku da automatski stane. Ako nema, svaka čast šoferu.
nema
Koji psihopata! Al‘ ekstra je kojom brzinom voz stade.
Pise da je i vozaca odvuklo u bolnicu, a vjerovatno je kod naglog kocenja zaljepio od sajbu.
Vidim rasisticke komentare. Da vam malo pravim lekciju : 1. Taj što je pokušao ubistvo je francuz iz nekog sela. Što znači vjerovatno je politički desničar. 2. Vozač koji je izbjego dramu se zove jusuf.
to decenijama vidimo mi koji zivimo tu da od ti naroda koji silom naseljavaju nema nista
Objesi debila javno, kakva psihijatrija, što on nije skočio ako je lud
ovaj ce odlezat koju godinu i opet ce biti na slobodi pa kud ukinuse te smrtne kazne
pravo bezze ovi komentari kao u policiju i na degenek. Pa kad izadje snimak da je policija udarila samo jednom nekog(ne znajuci pozadinu svega) odmah komentarisemo, otkaz im dat, pobij govna, misle obukli uniformu oni face itd
smrtna kazna
Ovi momci što snimaju i komentarišu očigledno zajedno sa ovim koji izvodi neslanu šalu.U eri pametnih telefona sa odličnim kamerama koje čak i novinari upotrebljavaju i televizije za snimanje nekih intervjua i dogadjaja.Ovi balavci očigledno inspirasani televizijama i novinama prave svoje krvave snimke.Ništa novo sve već vidjeno.
Očigledno da se bogataška djeca ili narkomani klade i natječu ko će napraviti veći i orginalniji PRANK.Kako se policije ne pita kako to neko baš snima ovu situaciju,kao da je vidovit pa zna šta će budala uraditi.
Terorista.
Voz stade u 20cm jbt bolje koci nego 90% auta kod nas a nasem vozu treba kilometar pruge da se zaustavi