Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teroristicki napad....
ako niste bili u F nemojte komentarisati ... tu je iskupljeno gamad iz cijeloga svijeta! francuska je dobrovoljno primala kao i njemacka i to je njima sad hvala!
Dovoljno su i kolonizovali i pljackali pokrepali svi.
Incindent? Ili pak teroristicki cin?
Koja god osoba vrijedja i mrzi covjeka drugacije religije i bjerovanj,taj nihe vjernik
@admin opet ne dozvoljavate da odgovaramo direktno na komentar vašeg miljenika drinskog. Pošto je ovo slobodna zemlja imam pravo da vam kažem: NAPUŠITE SE MOG QRTZA!!!!
@drinski joj koji si ti demagog, klasični servski. Mlijeko nije bijelo, ono je crno i ti bi bio u stanju satima pričati i uvjeravati nas kako je mlijeko crno. Bolan, najveći zlotvori svjetski su dolazili upravo iz hrišćanstva, ako ćemo već o religijama.
Govno jedno
niko nije pročitao tekst ...😂
Evo čitam komentare,pa tekst ,pa ponovo komentare i nigdje ne vidim da je tip musliman,kaže ,,nezbanično,, je da je uzvikivao Allahu ekber,i šta, odmah je musliman,drugo,kaže ispitat će ga psiholog,pa naravno kad se zabije u džamiju on je ,,duševni bolesnik,,a nikako terorista a da je u crkvu se zabio(ŠTO NIKAKO NE ODOBRAVAM)bio bi terorista,e to ti je islamofobija i novinarski rat ....🤔🤔😔😔
"Svjedoci kažu da je navodno uzvikivao Allahu akbar, ali tužiteljica ističe da je to informacija koju još treba provjeriti.", klix.ba
Selefizam rak rana islama.
Rak rana su smrdljivi BALIJAAANDEERI! 🤢🤢🤮🤮
Koji idiot...
Teriristaaa
Htjeo na brzaka da predje na islam
tobe ya rabi
SagrdanLjepotanovic.....pa kad si ti pametan hajde objasni zasto bog ne zastiti vjernike od ludaka makar u vjerskim objektima,zasto se srusi vjerski objekat ljudima na glavu ili izgore mladi vjernici u pozaru i nevine ljude od ratnih zlocinaca itditd..