Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nemaju para na zapadu jeli bi jedni druge jer ih ništa ne povezuje osim pukog novca.
Bog je odavno proglašen "mrtvim", katedrale su bordeli i kafane nikakva smisla nema čovjek na zapadu osim da plati kredite i kupi najnovije igračke i onda kad ostari bace na smetljište u starački dom - da crkne.
I onda se čude u tom raspalom potrošačkom društvu umotanom u medijske slike čude se otkud to da neko nasumično ubija a sve otuđeno od svakoga, promašeno, besmisleno i dekadentno.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ljudi su mrtvi jebbemm li vam sve bolesno u ussta, vi se raspravljate jel bio musliman ili nije. Fuj, pokrepali dabogda u najtežim bolovima
Bolesni zapad. Svjesno odgaja umobolne imbecile,
Vidi mrkog mraka, a tek 6 sati.
Pa jeste terorisricki. Siri teror i terorise gradjane. Ko nije do sada shvatio manipulaciju i igru rijeci propagandnih strahosirecih medija u sluzbi svj. vlade- bogatih industrijalista nece shvatiti nikada. Za njih nasi zivoti ne predstavljaju nista, osim smetnje na plazama i bespotrebnim razbacivacima prirodnih resursa.
Uhapšen je Rainer Winklarson, i kod njega zapljenjen cd player sa hitovima Baje Malog Kninđe.
Nisu mu dozvolili litiju, pa se odlučio osvetiti za Kosovo.
Kažu, sve je činio uz pjesmu Baje Malog Kninđe...
Covjek je bolestan i treba mu pomoci...
DANAC, VJEROVATNO CLAN STORMFRONTA, VJEROVATNO UBIJAO MIGRANTE ILI LJUDE TAMNIJE BOJE KOZE I KOSE!
SRBA NA STORMFRONT FORUMU KOLIKO HOCES. TU LAZU EUROPSKE FASISTE DA SU ONI STAROSJEDIOCI NA BALKANU!
NARAVNO NE SMIJU STAVITI SVOJE SLIKE DA DRUGI NE POMISLE DA SU MIGRANTI.
Squid Game 😂😂😂😂
Robin Lud
The world is getting crazier by the minute! - Žena je u pravu.
Znaci nije teroristicki dok se ne vidi je li musliman?
Nije za dzaba ali ako iko od vas putuje po evropi i svijetu onda znate sa šiptare nikko ne voli u svijetu i za to postoji vrlo valjani razlozi.. Niko ih ne voli nigdje jer samo gledaju da ukradu, ubiju, prevare, opljackaju... Zlo od naroda...nije za dzaba da ih sav svijet ne voli
Naprice ti se svi siptari majke govno malo balavo. Od siptara
Ovom planetom hoda sve vise i vise budala
Lovio Zombije