Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako svi imaju povik alahu ekber.... Nešto me to podsjeća na devedesete i jednu miroljubivu grupu koju ju je postrojavao jedan neosudjeni zločinac
Dok se narod prepire o tome je li musliman ili nije, je li isil ili nije, ja predlazem da se za najmanje prekrsaje sudi po serijatu. Da su mu 2008. otpilali ruku za kradju, razmislio bi da li ce krasti opet ili uzeti pusku i rizikovati glavudzu. Ovako, dovoljno je da se zove Serif, da se muslimani napadaju. Ljudi koji rade takve stvari ne pripadaju muslimanima, taman da se zovu Muhammed. Prema tome, ne shvatam zasto se muslimani uzrujavaju i imaju potrebu da se nekom pravdaju.
Ovo nema veze za žutim prslucima... naravno... Ali ispade ko kec na desetku, svako sumnjiv, ..duge cijevi u opticaju.. pored takozvanog teroriste lov i na prsluke. Teško je dokucit šta, ko, gdje..? U svakom slucaju žuti prsluci i vaše je odzvonilo!
Kriminalac koji je rođen u Francuskoj ,koji ne prakticira Islam, deklarisan kao terorista..hmm Dakle bitno je samo da nosiš arapsko ime kad napraviš belaj ,mada i arapa ima krišćana al to se u ovakvim slučajevima ne navodi .
https://www.bbc.com/news/world-europe-46535552
Najeo se hljeba pa pobijesnio. Smiriće ga četiri zida s rešetkama i kupaonica sa malim klizavim sapunom.
Tamo gdje živi nazivaju poligon, geto, nema šta nema, samo što avion nemožeš kupit. Nigdje veze on nema sa religijom, prohlupali kriminalac i narkoman koji je nezadovoljan svojim životom. Sad prodaju finte da bi skrenuli pažnju sa momentalnih problema u zemlji. Kaže vojska ga upucala i on opet pobjegao? Nešto tu smrdi debelo.
@Kunai9 Upravo nije, jer tamo žive mahom afrički krišćani i ovaj nije pravi musliman. Cherif? Nikad nisam čuo da se tako musliman zove! Ovo su propali slučajevi krišćana koji traže spad u islamu, ali ga pogrešno protumače.
@Kunai9 Pa kad tako znaš, vjerojatno si i sam u tom getu. Konjino.
Bitno je daje muhamedanac.
Geronimo123 bitno da je vlaha sve manje na Balkanu,do godine u NIsu vlahu prljavi
“Od ranije poznat policiji”
Poslije ga mediji predstavljaju kao muslimana, a on da je to uradio za Islam. Čovjek lopov teških razmjera.
@Milito islam ga očito nije usrećio/spasio. Da ijedna religija valja i da može pomoći, ne bi ovakvih bilo. Bilo Kršćanstvo, islam, judaizam. Sve izgovori za uzimanje para.
I šta su čekali, da od pokušaja ubistva nastane masovno, pa da nam ispričaju o svim njegovim "sabranim" djelima kojih ima više od Ćopića? Pa da onda krenu u neviđenu potragu za njim...jem ti demokratiju, uhapsi govna pa nek se onda brani iz zatvora, bilo je dovoljno razloga...a ako ne, onda mu stavi narukvicu i prati gdje se kreće i sa kim se sastaje! Znali su i da je radikaliziran i da je imao pokušaj ubistva, više krađa...samo se čekalo OVO!
Ako motiv napada još nije poznat, kako je to onda okarakterizirano kao terorizam?
Inspirativna biografija nema šta.
Ovo je neka namještaljka.... Uvijek drugi krivi
Jeli ovo Turković 😂😂😂
zuti prsluci na aparatima ..