Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas sud bi ga na osnovu toga pustio da se brani sa slobode :)
Safatali ga anamoni
Ovo je bila udarna vijest u Eu i Usa. Ali kad su vidjeli da se radi o jednom "psihicki" poremecen krscanin odmah su sve vijesti o dogadjaju nestale.
Maa, teroristički napad.
Sreca ti da nisi musliman odmah bi bio terorista ovako si samo malo puko .
Ako osoba koja je vozila nije musliman onda to odma znaci da nije terorizam haha
Sta ima profesore kako je
Ovaj se fura na Rastodera i Sefića. Ameri kasne za nama, zaostao narod.
Kod nas bi ti glasovi završili u glasačkim kutijama.
Pa i Muhamedu se ukazao andjeo i glasovi u glavi...
na kraju ce bit da je imao glasove u glavi ali na arapskom jeziku!
Ljudi čuvajte se glasina.
U glavi.
Safatalo je njega jato golubova.Sad ga u corku i ubaciti dobrog jastreba da ih pohvata
MK ultra na djelu.
"JA VAM OBEĆAVAM STO HILJADA RADNIH MJESTA" i nikad da prestane...
@SveZaBiH Kao prvo žena se zove Sebija..BPS ni u bilo kojem pa ni u kontekstu bajke nije Bošnjački nego džepno orijentisan što govori prvenstveno činjenica da su uzeli 800.000 KM iz budžeta za kojekakve muzeje i organizacije koje samo postoje imenom a ne sprovode nikakve operacije niti imaju korist za bošnjački narod... Uzevši temeljnu ideju SDA bolja ne postoji za bošnjake niti će ikada postojati i uvijek ću stajati uz tu ideju i njenog prvog predsjednika i osnivača.
A Bakir mi jeste kriv, jer otvoreno obeća 100 000 radnih mjesta i nakon dvije godine se hvali kako je već pola ispunjeno bez toga da kaže da je upravo tih 50 000 građana svoje zaposlenje našlo u inostranstvu.On je trenutno predsjednik države i ja ga kao takvog poštujem bez obzira što svaku odluku ne podržavam. A TI SI BURAZERU GLUP KO ..... I NABIJEM TE NA ....
Ma ja, najlakše je svaliti sve na glasove u glavi...
ma ja razgalamila se raja ion se zbunijo
Ovo nije terorist, on je samo malo lud.
ovakvi događaji samo potvrđuju činjenicu da se tzv. rat protiv terorizma koristi kao alat empire-a za širenje svojih tržišta. U neku ruku i ovi tzv. islamski fundamentalisti čuju glasove u glavi, samo to oni drugačije definišu