Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Elon se šprda. Boli njega i za jedne i za druge realno.
+ ima i nekog hajra od ovog rata sigurno
U pravu si toliko ga boli briga da je "donirao" Ukrajini starlinkove, da bi 2mj kasnije od američkog Kongresa tražio 400miliona dolara. Musk najveći prevarant i sarlatan 21 stoljeća na kog se pale likovi kao što si ti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Njegova mreža i može mu se. Btw nije da ovaj ne prosi.
Sta nek baci neku foru i protiv genocida njegova je mreza moze mu se 🙂
Prosi da ne bi ratovao ljudskim mesom već željezom i čipovima.
Koji je bolid ovaj Musk, izgleda da je dobro rekla ona da je iz Republike Srpske..
Musk common w
"On je iz Republike Srpske,ako se ne varam?"
Muskow
Musk će potonuti twitter u roku od 2 godine
Elon Musk je pametan, ali ne moze nikada biti biran na neku funkciju (vrlo iritirajuca pojava i ponasanje). Ako se ne moze kupiti, nije to za Musk-a...
Ma ko su ovi komentatori na ovom portalu? Ko to podržava Zelenskog? Musku trebaju ljubiti noge jer lik odrzava Ukrajinu zivom sa svojim satelitima. Plus, koliko ce ovaj novca da trazi, a napretka nema ni na mapi? Ljudi de osvjestite se, da Rusija nema sanse da izgubi ovaj rat, kao I da Ukrajina pobjedi, ovo je pat pozicija u kojoj svi gube! Kao I mi sto gubimo, tako sto nam sve cijene otisle u helac ..
Musk je budala. Džaba ti pare kada si budala i kreten.
Ti si pametan
musk, ko i svi 'influenseri', jer rijetko imaju sta pametno za ponuditi, nude gluposti. njih jednostavno ignorises i ono izumire.
Ovima je sve ruska propaganda sa come se oni ne slazu
Cime
jao hahaha kako su ga sjebali sa tim, lik se vjerovatno pokupio na jahtu neku od tipa 800 miliona usd, i place dok zaljeva sa whiskey-em koji je start 400 godina i jede pozlacen steak od argentinske krave koja je vec u 18 generaciji i brise suze sa dijamantima.,
Komičar ako je pametan, ovo bi morao čitati kao poruku Zapada direktno upućenu njemu. Da ga neće još dugo podržavati u njegovim egzibicijama. To je postao preskup sport i za bogatu Ameriku, a za EU i da ne govorim. Zapadni saveznici su do sada dali stotine milijardi dolara Ukrajini, a da ozbiljnijih rezultata nema. Rat u ukrajini je još jedna promašena investicija Amerike.
Musk je budala. Misli da je popio svu pamet svijeta. Deder nešto uradi kinezi Ebu sa tim električnim vozilima
Hajde Zelenski aplaudiraj malo od sreće Naccisti onom
Ne mogu da vjerujem da i dalje ima slijepaca koji vjeruju u mainstream medije i njihove vijesti
A zamisli tek truleza u mozgu likova koji otvore ruske propagandne kanale i misle da iz Rusije dodje bilo sta sto nije naruceno s vrha.