Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako su kinezi napravili kineski zid prije par hiljada godina, zasto to ne bi mogla i USA ?
Ali sama svrha gradnje kineskog zida se na kraju pokazala beskorisnom.
Samo treba travu pusit.
Ja samo znam da ce uskoro snimiti seriju i o ovome narko bosu.
ja nerazumijem sta im vrijedi taj zid kad narcosi kopaju tunele ili koriste avione....cijeli svijet se smije amerima zbog toga pogotovo narcosi..
Sutra ce ih El Chapo uplatiti, hahaha. Ako izvucete koji milion od nekretnina, to ce biti to.
od tih para se Afrika može nahranit
@marc_dorcel zašto nahranit afriku kad možeš potrošiti 12 milijardi na 3000km betonskog zida koji nikom neće ničeg dobrog donijeti?
Da je ovaj svijet sekunde normalan taj novac bi bio doniran u 13.5 % siromašne populacije SAD-a, odnosno 43 miliona stanovnika.
Sad ce ti zatucani narod minuse pucat.
Standardno, balkanski ..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba ljudima dati iste startne pozicije u životu, onda niko neće ni dilati, ni krasti, ni otimati. Kad se znanje i bogatstvo ravnomjerno rasporedi neće se morati praviti zidovi.
@AlkoholJeZlo A ko će im dati? Neko se rodi lijep, neko ružan, neko pametan, neko glup, neko u bogatoj porodici, neko u siromašnoj... Nepravda je odmah na početku života...
S tim parama bi se mogao napravit jedan fin zid na granici BiH i Srbije
Nek naprave tal on njima zid,a oni njemu smanje kaznu na 10 godina