Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2017 ce biti najzanimljivija godina u ovom stoljecu, daj kokice
Srbima će biti najbolj, misle doći do Kosova, ako NATO ode, pa iskušavaju teren sa vozovima
pozz petru ivanu dzenisu
Moj Trumpe, pazi da ne zavrsis ko J.F.K...
Kakav nato slijepci jedni?Kakva najveća vojna sila na planeti? Milijardu nerješenih socijalnih pitanja po cjel planeti,70% planete se guši u siromaštvu i ratovima,a taj NATO je kao tu da rješava te probleme vojne,socijalne,ideološke,a rješava li? Slijepci jedni !
frajer će ukinuti NATO, nakon toga će raturiti UN i imat će slobodno tržište za stvaranje saveznika te ga niko nece moci kontorolisati i moci ce ratovati gdje god zeli
Trump radi za američki narod isto što radi i Putin.
Čuj 👱, mnoge zemlje štitimo, ali mnoge ne plaćaju šta bi trebalo i to je veoma nekorektno prema SAD-u. Isto kao da sam iznajmio prostor nekom, i još bi mu trebao plaćati što koristi iznajmljeni prostor. Zanimljivo. Amerikanci su baš čudaci, dođu nenajavljeni, naprave haos u nekoj državi, stacioniraju se u istoj, naravno zbog svojih interesa, koriste i izvlače sve iz te države,vlast te države mora polagati njima sve račune, te pri tom mora im se još platiti danak.
Bice zajebaTo....
Trumpe kako slusa nova limuzina?😂😂
Amerika je gladna moci i novca. Arapi su iscijedjen limun, nema od njih nista za dugo vremena. Ko ce da plati novu veliku igru vidjece se.
mnogi astrolozi tvrde da DT neće odlužiti full term
baš su astrolozi povjerljiv izvor informacija.
@as83 to što si tako skeptičan prema jednoj od najstarijih nauka, to je tvoj problem
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kako me to ne iznenađuje,onaj ko se najviše boji NATO normalno da priželjkuje njegov nestanak nije Rusija sama u tom priželjkivanju
Ih kada bi amerikanci placali i vracali popljackano i otete ihaaaaa za pocetak nek ukinu placanja nafte u dolarima hihihihihi
Napucaš Putina pa prodaješ EU NATO reket, ebote ko da sam u SDA Sarajevu ! Nego, kad udariš zid MEksikancima, ko će za 4 godine glasat za tebe Trumpe ? JEdino MElanijin zagondžija ! Franuska ima dovoljno arsenala a ako bi htio da se i njemačka naoružava, pa imašeš to ! Kina to već odavno radi.
Gde će BiH ako se raspadne NATO?
Tramp je dao podrsku povratku srpske vojske na Kosovo!Vidis da se masa americke vojske rasporedjuje u Poljsku i balticke zemlje.Ove godine se srpska vojska vraca na Kosovo,zivi bili pa videli,zato su sipci i nervozni.
@majorgavrilovic @Vitezistine Naš sam!
Saren je ova trump meni.Al eto nek nisam u pravu.
hahahaha donalda ce najvjerovatnije pojesti mrak ako ne promjeni pjesmu
Samo da NATO još jednom poroka Smrdiju sa 23.000 raketa
i onda neka bude šta god hoće
Smrdonje prst dabogda se osuši i otpao ko god me dislajka