Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putin=Milosevic ,nece da prizna izbore u Ukrajini kao sto nase izbore u BiH nisu priznavali Milosevic i Rusija, jer su njihovi "slaveni" koji hoce veliku srborusiju "ugrozeni"
Tako je mustafa u čelo te pametno ljubim. Preporucujem ti da se javiš moskovskoj "geopolitici", traze strucnog saradnika za balkan. Da im budes analitičar za ponos. Imas na njihovom sajtu, konkurs traje do kraja maja meseca.
OOOj ovih rusa nema sta nece zahebati.
Uslov je znaci:Svi srbi u jednoj drzavi i tacka.
Uslov je zna se:Svi
Ne poznaješ dobro Ruse, ne zovi đavola, zar tio nije Vijetnam jednom bio škola.Ne diraj u rusku zemlju, bolje ti je ćuti... https://www.youtube.com/watch?v=QuiVp0EoLA0
Tvoja "Bela kuća" stalno ruskoj braći preti, možemo ti lako poslat pozdrav po mukleranoj- atomskoj raketi! https://www.youtube.com/watch?v=QuiVp0EoLA0
Navali lešinari i novi i stari...Ne diraj u rusku zemlju... https://www.youtube.com/watch?v=QuiVp0EoLA0
Slomili smo slomili smo Americi krila... https://www.youtube.com/watch?v=ChJQUX0TBEQ
hahahha koji ste vi jadnici, zivite u lazima i srpskim bajkama..
Neka nam živi Velika Rusija!
priznat cete vi moj kurrac
pitaj sestru imal se sta kod mene priznat.. a jedino sto se trazi da se prizna a ne postoji i nece se nikad priznat je RS..
pa sigurno da neće tebi da prizna.. zna da vi svrbi volite da zivite u lazima i da mislite da ste bolji..ali nadaleko je poznato da srpkinje vole nas bošnjake pa tako i tvoja sestra..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Jbt se mimo nas!!!!!
ma Putin je budala, on nije trebao da ulazi u Krim, jer to je pocetak propasti. Njima odgovara rat. Trebao je sacekati izbore, jer bi opet pobjedili prorusi, a ovako nece sigurno.
Cuj; ruski portal "Slon"?? E, ta je dobra. :D U manjem dijelu bosanskohercegovačkog entiteta će napraviti; srbski portal "Magarac". :D
uz*** se kao djeca pred ekskurziju
rasPutin drzi sve konce u svojim rukama,poteze vuce hirurski precizno...kao ni u Siriji ni ovde fasisti nece proci...dosao je kraj njihovoj hegemoniji,Ruski medved se konacno probudio!