Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKO SI NEVIN JA CU TE ZGUZITI CETO.,AAA STASI CUVO TU NEVINOST TOLIKE GODINEEE?????
jebo ti ja sve sto imas stoko ,crko dabogda ko dzukela najveca .
PERISICU, izdao si tekovine NOB-a i zato ce ti biti sudjeno. Izdao si domovinu, narode i narodnosti, dijelovao sa subverzivno anarholiberalnih pozicija. Stavio si se na stranu fasista i otvoreno pomagao i aktivno ucestvovao u istrebljenju jednog od naroda bivse Jugoslavije. KPJ te proglasava domacim izdajnikom i proglasava te krivim. SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU!
Ovako star, a jos ga nije primio. Ovo je stvarno zalosno, pustite jadnog covjeka...
KURVIN SIN!
KAKO NEVIN?? JEL U ŠUPERDIN KO BOLESNI QUEER-I?? ;-) MAH, NJEGA JE ŽENA IZVARALA KO KONJA. KAŽU DA JE ONA JEDNA OD NAJVEĆIH KURVETINA NA BALKANU! ;-) KURVA + GOVNO PERIŠIĆ!!! ;-)
A sto mu rusenje Mostara ne nabiju na nos? Sjecate li se slucaja oko 2 pilota...ako ih ne pustite uduplacu paljbu
Nevin je ko queerovci :D oliti ja :D
UCESTVOVAO SI U ISTREBLJENJU JEDNOG NARODA I NE KAKI VISE NEGO SE BOLJE UBIJ NO STO LAZES SAMOGA SEBE!! UBILI STE NA HILJADE DJETINJSTAVA NA HILJADE MLADOSTI..... KONJU KONJU KONJU
Cudo su dozvolili komentare na ovaj clanak. Elem, HAHAHAAH. Samo to imam reci. ON JE NEVIN???? Pa ako je on nevin ili se smatra nevinim onda sam ja Ronaldinho. Mile mi majke kako ovakve ljude nije stid - provodio naredbe karadjica, milosevica i ostalih da bi danas izigravao nevinost. Nemoguce je da covjek njegovog ranka nije upoznat sa svim cinjenicama koje su mu bili potrebne da shvati da cini zlocin protiv civila. Sve u svemu - jedno 30 godina do dozivotno mjera mu je... Ipak je nevin ;)