Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošto ni pokvarena međunarodna zajednica kao i bijedni arapski svijet ne žele da pomognu Palestini i spriječe čifutsku pogan u činjenju zločina molim dragog Boga da pomogne Palestini a da čifute sa zemljotresom sravni sa zemljom amin ilahi jarabi.
Tako kad svijet hoce da palestince gleda 41 godinu kako vrse terorizam protiv palestinaca.Dabogda im Dragi Allah dao da im se u kucama terorizam desava a i da ta prokleta zemlja israel bude kaznjena onako kako to treba. Sram te bilo medjunarodna zajednico.... Sram vas bilo arapske zemlje da jednu casu prolijete po israleu potopile bi ste je a vi sutite...
TREBA IGNORISAT ISRALE I ISKLJUCITI JE IZ SVIH MEDJUNARODNIH DESAVANJA!!! TO je ista ona skoro tiranija koji su jevreji osjecali na svojoj kozi od svabai i hitlera. Jednostavno isrel sebi previse prava uzima . al tako je kad je americko govono na njihoj strani!!