Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolone auta kroz Sarajevo trube slaveći pobjedu, bošnje razdragano mašu kroz otvorene prozore, neki čak i s američkim zastavama....hahaha
Jesmo mi Bosnje napacen narod izmisljate razloge neke samo da Biden nije nista kriv i iznosite neke cinjenice koje veze s vezom nemaju... Pomoci ce on nama al da nas sravni sa zemljom finansirajuci drugu drzavu.
A ko je mislio da će biti drugačije, pa Bajdena kontroliše jevrejski lobi... svašta i vas...
Ne smije niko iz USA da kritikuje Izrael. Trump kao ni Biden.
Iznenadio me..senilni starac, ne zna sta radi
Montrum kao i sve prethodne demokrate. Trump je imao mana ali makar nije započinjao ratove za razliku od demokratskih monstruma. Amerika je "sponzor" ovog svega.
Pšam te Bidene
Sto bi rekao Dylan, Masters of War upravljaju svijetom. Politicari su samo njihovi instrumenti.
Jesu li mnogi isto tako iznenađeni što Hamas ispaljuje rakete iz tih istih palestinskih civilnih ciljeva na ove vamo civilne ciljeve?
Pa sta ocekivat, ko mu je finansirao kampanju do cionisti
Sve su to pioni krupnog kapitala. Jedino sto ovog zadnjeg piona nisu uspjeli drzati pod kontrolom.
Vidim da velika većina komentira samo pojedine segmente iz američke politike stavljajući akcent na predsjednike, njihove odluke i krize na "lokalnoj" razini. Amerika nije slučajna već ozbiljna i moćna država čiji se politički ciljevi planiraju desetljećima unaprijed. Predsjednici, bez obzira s koje strane dolaze, neće odstupiti od globalne politike i ciljeva. Apsurdno je biti iznenađen podrškom jer Izrael je strateški partner USA na rubu arapskog svijeta,
... saveznik u borbi protiv terorizma...izrazito brojna židovska zajednica u USA i moćno lobiranje s velikim utjecajem na odluke.... novac ... razvoj vojne tehnike ... itd, itd... Teško je sve reći u nekoliko rečenica ali uglavnom, to bi bilo to.
Ko god ima i malo mozga nije uospte iznenadjen, to je sotona fino upakovan kao i uvijek. Al ovcice mu vjeruju
Majmun izjavio: ne morate biti jevrej da bi bili cionista,ja sam cionista
On radi za Soroša.
Zna se zasto to Amerika radi. Oni izdisu i pokusat ce sve kako bi pokrenuli 3 svjetski rat. Pokusavaju da izazovu muslimane a najvise Tursku da se umijesa. Zato idu odobravanja od Amerike. Treba biti mudar i ne nasjedati na njihove igre
Daj mu vlast i videces kakav je ko.