Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mit. Mladic je kukavica i oportunista. On samo koristi okolnosti i u skladu sa istim se pojavljuje jednom kao Titov oficir, kao na pocetku rata u Hrvatskoj,(kada je komandovao armijom koja je imala zadatak da \"rastavlja zaracene strane\"), a drugi put kao zestoki nacionalista(fasist). Medju mnogim njegovim iskazima, ovdje se prisjecam kad on ono kaze Paljanskom vrhu: \"Ovo sto hocete, ja mogu uraditi, ali to je genocid...\" Pa je onda to i uradio, da bi na kraju u Srebrenici izjavio kako smo se evo \"konacno nakon pet stotina godina osvetili Turcima...\"Dakle, cisti oportunizan, piskenje niz vjetar sto narod kaze. Ponavljam, samoubistvo mogu izvrsiti samo hrabri ili bolesni. Mladic nije hrabar, a ako se ubije, a nece, sav ostali ce svijet znati ono sto bosansci znaju jos od 1992 g, tj. da je bolestan, a bolest se zove ludilo od gluposti.
Takozvani srbine iz BN kakvi ste to vi ljudi kad izdajete svoj narod.Što pišeš ekavski kad su ti ekavci uapsili kera od radovana.
najveca budala svih vremena
vox, mozes li iznijeti tacne informacije o masonskoj upletenosti u nasem ratu? znam da inace oni kroje sudbinu svima nama, ali u nasem slucaju nisam uspio doznati na koji nacin su tu oni ucestvovali...
Med svaka ti čast.Kada ovo što si napisao budu svi svatili u ovoj prokletoj zemlji svima će nam biti bolje.Naraočito ono pod brojem 6.
Karadžiću se trebalo suditi u Sarajevu / Naseru Oriću se trebalo suditi u Banja Luci a ne da se ovaj mason Bildt naslađuje i dijeli \"pravdu\" jer je Karl Bildt između ostalih odgovoran za rat na Balkanu od prvog dana ! Rat je i kreiran u masonskim ložama na zapadu ! - A što se tiče našeg ulaska u PEDERSKO-MASONSKU Europsku Uniju tame bolje da u tu SOTONISTIČKU TVOREVINU NIKADA NE UĐEMO !
Mladica progone oni koji su osudili Nasera Orica na dve godine robije zbog ubistva 3500 Srba. Isti ti su Voju naseg zarobili u celiji da mu sudjenje ne pocne citavi 5 godina.