Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se kladimo da će Iran biti optužen, što nije isključeno.
Samo ako su nasli SAUDIJSKE pasose u oborenim balonima, jer jedino tada ima logike!
To su vanzemaljci koji upozoravaju da će zaustaviti nuklearni rat, kao onomad za vrijeme Kubanske krize. Ako ne vjerujete meni, pitajte Semira Osmanagića.
obična medijska dimna zavjesa. Zna američki vlada koliko su amerikanci kroz film indoktrinirani - vjeruju u UFO kao religiju za razliku od npr Afrikanca koji nikad nisu čuli za taj fenomen jer je on medijski i filmski. Medijski paravani su poznata prevara svih američkih administracija.
Pa što ne OBJAVE SNIMKE tih LETILICA, valjda su ih piloti SLIKALI ili SNIMALI !!!
Pa normalno , zato što pripadaju vladi koja istražuje slučaj . Ameri su u velikom pohodu da osvoje i kontrolišu cijeli svijet , oni znaju sve ono što ćemo mi saznati tek kada se desi. Nestašica pitke vode i ostalih životnih resursa i energenata , sve će se to desiti , mi ne znamo kada ali Ameri znaju 100% zato su krenuli u pohod da se obezbijede na vrijeme.
Edo Majka
Vanzemaljske sonde za spijuniranje
Amerima je sad frka jer Rusija i Kina zele izbaciti dolar kao glavnu valutu za kupovinu nafte. Zatim, Kina i S. Arabija su takodjer imale prvi samit, zele vrsiti razmjenu robe u svojim valutama..ako se to dogodi, propade dollar i njegovi kauboji.
Mozda je Supermen
Kad treba skrenuti paznju sa nekih stvari onda napravis ovakve price koje samo idiot moze popusiti...
Kakve gluposti! Prvi, i najveći, balon već analiziran. Radilo ga 5 kineskih kompanija koje su već dobile zabranu svih relacija sa SAD, od trgovine do naučne i tehnološke suradnje.
dal imaju duge kose, dal farmerice nose....dal vjeruju u boga.....
gura se alien narativ koji treba čovječanstvo porobiti u strahu k'o kurtona narativ...
Ovo je uvod za novi virus i pandemiju kojom ce gazde muska i gatesa pokušati da porobe covjecanstvo ali ce im to biti zadnji pokusaj i tužan kraj svo zlo opet ce biti poraženo u berlinu koji je najveće zlo i opasnost po čovječanstvo
U Londonu, oni su najvece zlo
Pa kako sada to , neki dan rekoše da su kineski
Edo Maajka - Jesmol’ sami
Dosli vanzemaljci u miru. I Ameri ih roknu
Vucic poslao Kisobran pa se pretvorijo u to sto jeste.