Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ne smije se reći "amerika" pa se kaže "vodeće demokratije"...
...vidiš, dragi analitičaru, zato se amerika "ubi od brige" za balkanskim i kineskim muslimanima...interešdžijskom podrškom njima kupuju si principijelnu slobodu da sve ostale muslimane zatru kako im ćef...
commie odmori malo, pričaš sam sa sobom
PRIKAŽI ODGOVORE (31)
Gledali su i nas kako ginemo, pa nam nisu pomogli, ne vjerujem da ce ni Palestincima pomoći
hajvanjeros, dapace = cak! znaci moglo se reci i noris, naprotiv.
a jbga onda se svi muslimani skupite i pomozite im..za allaha, allahu ekber...
Omiljeni izgovor Arapa za njihov vojni, politicki I ljudski neuspjeh u slucaju Palestina zove se Amerika. Zadnjih 3 decenije ponavljaju jednu te istu pricu ignorisuci svoju podijeljenost, neorganizovanot, nedostatak vizije, politicke realnosti itd...Izraelci imaju jak lobi ali Amerikanci ne ratuju u Palestini. Mnogi Izraelci I Arapi zive I USA, skoluju svoju djecu u USA (pogotovo bogati Arapi kojih je mnostvo), sakupljaju novac (ovi za Izrael a drugi za Palestinu), lobiraju itd..Cionisticki rezim je za svaku osudu ali takode treba realno sagledati ulogu Arapskog svijeta u svemu tome. Na kraju, mir nema opcije, samo mir otvara vrata svemu drugom.
Analiticar Mirnes Hodzic? Dali poznajete ovog licemjera? Imao sam prilike upoznati ovog lazova i petljanca, "prevoditelja" knjiga sa jako opskurnim poznavanjem engleskog jezika?! Jedinu analizu koju moze ponuditi, ovaj prigradski hodza, jeste jos jedna prevara na racun lokalnih preprodavaca vjerskih knjiga, kojima uzima po par hiljada KM unaprijed, tvrdeci da posjeduje autorska prava za prevod. Zadnji sljam, bez stida i skurpula. Ovdje dobija prostor zahvaljujuci Vele Faruku iz sela Vesele kod Bugojna.
Arap pogan svjetska, poslije indijaca najpoganiji narod. Da Bog da im priroda sravnila sve one nebodere i palace i pretvorila u pijesak sto i zasluzuju
Ma zna se da svo oružije je američko što drugim riječima amerikanci su suačesnici u genocidu nad palestincima zajedno sa cionističkom zločinačkim umom.
Prejak analitičar, informacija dobija iz članaka s kix-a. :D
Zivjeti u" komunistickoj diktaturi" je bila banja spram ovih demokracija.Osim sto su nam ostavili da smijemo srati po portalima svaku drugu slobodu su uzeli.Pokusajte otvoreno, malo zesce, kritizirati SAD ili Izrael i vasa vlastita vlada ce vas strpati u zatvor ili u najmanju ruku u ludnicu.Vase mjesto ce vas se odreci preko novina,porodica i familija smatrati za dusevnog bolesnika a dozivotno ce te dobiti "ono" antisemit.
...stvaranje porobljenima privida slobode je vrhunac manipulacije masom...kevtanje po netu se smatra ispušnim ventilom, dapače je i poželjno, masi stvara privid "bitnosti", da su se moćnima "nagovorili"...tačno si rekao, svaki daljnji, ozbiljniji otpor, rezultira kaznom, manje ili više žestokom...no no, pec pec...
smolo, sine, zato pamet u glavu i ne treba ti velika skola da skontas sto ti je cinit'. nego lati se knjige 'dje ima nasi' narodni' poslovica i u ruke. jedna od nji' glasi: use i u svoje kljuse, a druga: ako neprijatelja ne mozes pobijedit', pridruzi mu se. obje su primjenjive u tvom i nasem slucaju. ima tu i neki' sranja poput one: "bolje grob nego rob", ali tak'e su zanemarive. uglavnom su logicne i mogu ti bit' od pomoci.
kavi muslimani pogotovo arapi pitchke prodane sve kahba do kahbe
A tek da vidis kakvi su DIJASPORCI nasi....Pa to je cmar do cmara neces mi vjerovati...