Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh sto se novi ruski car Vladimir Putin nasekirao, te vjerovatno nece moci zaspati veceras. Ovi birokratski pajaci samo se dodatno srozavaju i pokazuju svu svoju nemoc,
Nece Putinu nista losije biti, politicari i u najvecim i najacim sankcijama nista ne osjete, oni uvijek isto zive dobro, ali narod je taj koji prvi osjeti na svojoj kozi da nesto nije uredu.
Iz ove perspektive, realno gledajući, hladni rat je prestao mirnim povlačenjem (uticaja) Rusije iz DDR-a, Čehoslovačke, Poljske i mirnim raspadom Sovjetskog Saveza . Ali izgleda da ovi "sveci" sa zapada nemaju nikakve mjere pa ne posustaju sa svojom kolonijalnom politikom i hoće uvijek još i još... Zato Rusija, u neku ruku, ima pravo da se tome opire i štiti svoje interesne sfere.
E doce putin do pameti cekajte godinu dok ga sankcije iscrpe sad ce Evropa pocet kupovat plin od Irana ko pita za sankije Iranu kad rusiju bace na koljena ekonomski sama ce rusija izbacit krim i federacije rusije..Ovo odgovara Natu sad ce napravit kisobran nad Evropom i onda rusija moze svoje bojeve glave okacit macku orep.cim je podigne oni je sruse u rusijibar 100 km unutra rusije,jes da bi opet Evropa nastradala al bi nestalo rusije i ruskog naroda..
HAHHAHA, uljepsao si mi dan! Plin nije jedini Ruski izvoz, ako nisi znao! Uostalom Rusija i dalje suradjuje sa Kinom, Indijom i mnogim drugim Azijskim zemljama, te joj Europa i Europljani nisu potrebni. A najvise me zasmijalo ovo sa kisobranom i bojevim glavama. Rusi u samo dvije minute mogu pogoditi bilo koji dio svijeta, tako da ti svoju pricu mozes okaciti macku o rep!
Amerika naredila..Evropa izvršila...
kako su samo nebulozne ove izjave...............pa pije li vode i jedna njihova reakcija povodom ukrajine
jel ovo hor beckih djecaka?
Opet Ameri profitiraju najvise...plin sad ce oruzje u Europu poceti dolaziti.A napravit ce sranje biti ce USA i NATO i sateliti a ovamo Rusija Kina i ove ostale tzv. Od Amerike zvane i etiketirane "barabe" tipa Kuba,Koreja...
Što Rusi naprave svojoj braći Ukrajincima, a što će tek nama Srbima da naprave kada saznaju da smo mi Turskog porijekla...odoh ja iz Srbije!!!
pitaj Putina je l' ga briga
https://www.youtube.com/watch?v=flC---s2moA KADA CE JEDAN VAS ZAPADNI POLITICAR OVAKO STATI NA STRANU NARODA licemjesrstvo zapada nema granica da pametuju rusiji o bilo cemu, ja obraza ne bih imao