Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU se prema genocidnoj cionističkoj tvorevini ponaša isto kao mlohava čuna prema dobroj trebi.
.gooUser...882140 Palestinci su tu uvjek svoj na svome a ta GT ili BH manj entitet je juče postao
Prije 2.000 god se spominje Bosna , dok Srbije na mapi nije bilo , istrazi malo historiju, zatucani cetto!
Dok se vi dogovorite gaza ce bit sravnjena sa zemljom
Idu optuzbe za antisemitizam, i zavrtanje daMu, ne smijete vi genocidasima pisnut, LICEMJERI
izrael nikad nije bio za palestinsku drzavu. zapravo bio je deklarativno, ali sustinski nikad. sam natanjahu je to javno rekao.
O cemu ti govoris i sta ti poredis? Pa nisu Palestinci neka nacionalna manjina koja ima pravo na nesto. Drzava Palestina je postojala prije nego su je Britanski kolonizatori dali jevrejima koji su dosli iz Poljske, Madagaskara i Brazila i poceli otimati tudju zemlju i graditi svoje domove. Tako da Palestinci imaju pravo na svoju otetu zemlju a Srbi u BiH nemaju pravo na zemlju koju su takodjer uzeli genocidom.
Nesmijete vi pisnuti Izraelu, sve su vas u dzep stavili bagro korumpirana pokvarena
Treba zaustavit saobracaj u citavoj Evropi ako ministri odbiju mir napacenim ljudima tog podrucja gdje zive razne religije.
Ministri vanjskih poslova EU su samoljubiva bagra željna pljačke, uvukoše nesrećne Ukrajince u rat protiv Rusije pa izgidoše listom kako bi oni posluje rata mogli pljačkati, a pošto je Palestina mala i nema se šta ukrasti mogu i bebe ginuti.