Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna sto prije treba uci u EU i NATO unatoc Dodiku i kompaniji. Dok se NATo herojski bori protiv islamskog terorizma u svijetu, mi ne mozemo sjedeti! Sto prije u NATO i EU, koji su nas zaduzuli u odbrani BiH i sada BiH njima treba pomoci u Afganistanu
je..es ti ista u zivotu?
Jos jedan dokaz da Bosnai Hercegovina ne smije raspodijelit drzavnu imovinnu na etnitetsku ma za cio dunjaluk.A isto nasa zemlja ima u susjednim genocidnim drzavama svoju drzavnu imovinu koju treba pod hitno NAPOKON preuzet u svoj kapital a ne da genocidasi upravljaju i rasprodavaju nasu dr imovinu. Sve u svemu NAPRIJED Bosno i Hercegovinu za ulazak nase drzave u EU-u al ne po svaku cijenu! BOSNA PRKOSNA OD SNA! BiH4EVER!