Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e jbmu mater sad..kako su dosli u Libiju u pm ?? ne bi me iznenadilo da sutra cujem da fakat imaju i mornaricu
opusti se Olga, nema u Bosni nafte tako da nemaju ovdje sta da traze
@BH prvaka, Iskreno se radujem jer vidim da ste jutros mnogo bolje, sudeći po komentarima. Sinoć je bilo jako loše i nemojte da se ponovo. Nikada ne zaboravite uzeti lijekove.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Namjerno ih Evropljani i Ameri puštaju. Malo prepadaju svoj narod da ne bi mislio o stvarnim problemima, teškim porezima, lošim sistemima, itd. Kasnije će kao heroji pobiti ovu šaku jada i na njima dobiti izbore u svojim zemljama. Sav jad IDIL-a može biti poražen jednom poluozbiljnom bespilotnom letjelicom. Ali nije to u interesu Izraela, SAD-a i EU.
sto bi uopste SAD, EU i Izreal uopste interesovao taj IDIL koji hara po nekom iraku, siriji koji su udaljeno hiljade i hiljade kilometara od doticnih....kakvu obavezu oni imaju prema tim bliskoistocnim zemljama??? zasto svi ocekuju da SAD, EU budu neki svjetski policajci....sto bi oni uopste njima pomagali, i sto i mi ocekujemo da nam EU stalno rjesava probleme?! .... zato smo tu dje i jesmo
Pa ne tjeram ih ja da rješavaju probleme u drugim zemljama, nego se oni sami predstavljaju kao neko ko "brine" i "rješava" te probleme. Sa druge strane oni su i napravili ISIL pa je red da se pobrinu za svoje dijete.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prava GLOBALNA prijetnja, a svi sute. (nista ne poduzimaju)
za ovakve stvari je napravljen UN, sta mislis bili neko VETO koristio na glasanju protiv ISISa u UN ? naravno da ne bi ali vidis sve je to dio igre
Je li iko ovim mzgojebima (IDIŠ/ISIL) rekao da im je rok upotrebe pri kraju? Više se smrad njihovih osnivača ne može sakriti. Obama vodi ih kući.
sad će početi sjeći glave ribama /YouTube će opet profitirati
grad sa 100.000 stanovnika, a terorista 800! nikako ne ide.
Da nebude američke pohlepe za naftom i izmišljeni protivnika od Alkaide do Bin Ladena koje više niko ne spominje nebi bilo ni ovog sranja od IDIL i sličnih izmišljenih protivnika. Dok su govorili da Irak i Iran i ko već sve nije financijski pomagao Alkaidu ovdje se tobože nezna financijer, jer Amerika i Izrael kopaju tunel do Irana kako bi i njega uništili ekonomski i na svaki drugi način da bi Izrael mogao da u miru ubija i izvodi terorizma nad civilima u islamskom svijetu a da mu se niko ne može oduprijeti, jedini koji to mogu su Iranci.
Sodoma... tvoj komentar je nadasve islamofobican,ima tu istine ali prvenstveno islamofobija.
https://www.google.ba/maps/@32.7587989,22.643008,6z
Još samo da zaplijene nosač aviona i doživljaj će biti potpun :))
vidi ste da ste isti ovde sije cifuti i cetnici svi mislite isto jos jedam dokaz ko je u pravu
big prvak najbolje ti je da se da primis islam ako hoces da sacuvas glavu ti se i serdjade bojis
bih prvak dobro ti kontas samo ti djaba nestaje vas nemozete ni vi vladat vjecno
big prvak nema umjerenof islama ili si musliman ili nisi a svako za sebe
opet smrdima krivo sto nemaju mora puknite od muke
Oni dolaze! Bježmo! Spasavaj se ko može! :):):):):)
veliki iman cija ceta od sija ili ko ?
Eto koridora za američke tankere i đabalesku nafte za svjetsko tržište. Neka nama IDIL-a da nam nafta padne još 10-20 feninga i da dolar jača.