Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve sto 90% bjelaca u americi misli, trump govori. Kad kao bjelac dođes u USA dali ti bio racista ili ne nakon nekog vremena odlučiš da živiš gdje su bjelci, šalješ dijete u školu gdje je manji broj crnaca jer su te škole kvalitetnije i tako malo po malo počneš se ponašati i misliti kao trump i kako reko 90% bjelaca u americi.
Mi bosanci koji zivimo u americi imamo veze sa arapima koliko i sa crncima, nas nacin zivota nasi standardi i razmisljanje su puno blizi evropskim narodima to jeste americkim bjelcima nego arapima. NE nebih slao dijete gdje su vecinom arapi.
@kraftwerk Ja neznam o kakvoj ti americi pričaš. Politika uopste nema neke veze sa racizmom, bjelci u velikoj vecini se drze sto dalje crnačkih area to je primjer u svakom state'u i gradu bez obzira dali to liberalan ili konzervativan state.
crnci su dobili pravo glasa tek 70-ih godina a stvarnu ravnopravnost još ne nešto kao mi u BiH
zene su dobile pravo glasa u svicarskoj pre 30 godina....mislis li da je svicarska zaostala i nazadna i da su se zene bunile i trazle pravo glasa?
Dokaz da su bijeli ameri glupi je , izabrali su najglupljeg predsjednika svih vremena On je dobar samo za zidove , zidovi mu jebu zenu i ivanku
ono kad bosnjak nekom kaze da je glup....:)
Kanye West.Wtf.Pa onda i nisu zasluzili bolje.
Mislio sam da je Bush dno dna, ali sam se prevario.
Primjer odrona britanske krune i likova koji sjede u Bijeloj kući je jasan znak da svijetom vlada Elita iz sjene.
Ebo on svoju mamu zutu u shupak....izgleda da ga je Hitler napravio
Poglavica Veliki Duduk to radi mnogo bolje, Trumpe. On u svojoj đikaniji Dodiklendu samo zaprijeti otkazom. Glasaju čak i stari i ojađeni Dodikistanci sa penzijom od 180 KM koji, kao takvi, ne mogu zadovoljiti dnevne nutritivne potrebe. Learn from Duduk. It works!
I sad ovaj kao treba objasniti šta Trump tvrdi? Kao da on sam ne može iznijeti svoje tvrdnje i da kao da ne slušamo svaki dan šta bulazni, ali nigdje nema ovakvih izjava. Tipični fake news.
Srbin sa dna kace.
buduci dobitnik nobelove nagrade za mir
Kad je Obama dobio, što ne bi mogao i on.
cek nije započeo ni dva rata
crnici su glupi...ali iz perspektive bjelog covjeka....i mi bjelci smo glupi za kineze i japance....u njihovoj kulturi je i danas da nas nazivaju divljacima...
@SabahudinVelic ...to je ostalo iz davnih vremena...kad nesto ljudima udje u gen to ostaje.....kako su bjelci nekad bili razvijeniji od crnaca tako su azijati bili razvijeniji od bjelaca.....
Ne shvatljivo je da u 21 vijeku ovako visokopozicionirani funkcioner moze da se koristi ovakvim rasizmom.
kao sto su neshvatljivi muslimani u 21 vijeku....sta ti mislis zasto muslimani jos nisu stigli u 21 vijek?
isto je Laktašenko izjavio za svoju nepismenu troprstašku đikansko-dodikistansku glasačku sirotinju