Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...počne li jope "samo da rata nebude", valja lagano pakovat koferče. p anek se političke elite "oružano tenziraju", pi­zda vam materina ratoborna fotaljaška.
a kamo ces ti to bjezat? da neces mozda opet u srbiju hahahahaaha,pa budalo ako bude rata onda ce ga biti u srbiji a ne ovde
rat protiv ruskih saveznika
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Merkelova i ostali moćnici svijeta trebalo je da na ovo mislite kada ste zakuhavali iz sjene. Za sve ovo su krive sile svjetske, da bi one hajrovale trgovinom oružja ali i drugom robom, da bi živjele kako žive valja zavađati narode koji su podobni kao što su zavadili narode u bivšoj Jugoslaviji. Odlično su znali da je to jakaa i dobra zemlja ali sa narodima koji se ,,daju,, zavaditi, sa narodima koji nisu kakve pameti pa ih je lako izmanipulisati što su i učinili i sadda je Balkan za vjeke vekova rovit i opasnost uvijek postoji. Sram da vam bilo truli kapitalisti a sram i nas sve narode bivše Jugoslavije kadda smo glupi i kada smo dozvolili da nas prvo strani a onda naši ,,kreteni,, posvađaju. E sada kusamo svi. Svi kusamo loše i loše će nam biti sve do dana ako ikada dođe taj dan da počnemo misliti svojim mozgovima a ne mozgovima onih koji nas kao vode pa njih lično bogate a sirotinja na svim stranama nema ni hljeba dovoljno.
Bit ce svasta,svjet se okrece naopako.
Nek ste podigli one OGRADE I ZIDOVE - taman da smo zaštićeni kad se fino kod Vas zakuha. A tako će biti svaome ko pomisli na rat u tuđoj kući. Dosta je bilo i Vas Germani i Balkana kao poligona za vaše interese. Odj...te svi (i vi sa Istoka i ta vaša bratija Rusi) i pustite nas da se na miru "patimo".
Baba na aparatima.
MAKSIMALNE MJERE OPREZA: Posljednjih minimalno 200 godina, Tariguzija (Republika Srbija) je odlično koristila i raspaljivala skoro svaku krizu među narodima ove planete da se međusonno uništavaju. Danas su još opasniji jer imaju svoje kadrove instalisane u tvorevini Đikanistan (Republika Srpska). Naravno, opasno je zanemariti i dijelove planete izvan Tariguzije i Đikanistana.
Ne kaže se džabe da na Balkanu od imovine treba imati samo spakovan kofer.
Izgleda da je na pomolu Jugoslavia Vol. Ill ! Centrifuga je cudo. .............👀
ma jebi se Merkelko!
Dokle god je imalo kapitala ovdje nista od sukoba,banke kao najvazniji faktor i razne firme u kojima stranci,veoma bogati stranci imaju udjela..Znaci kad se primjeti da nesto nije uredu sa bankama,odnosno da odlaze,a pogotovo strane diplomate i njihove porodice znajte da se nesto desava,i ne treba zaboraviti da je ne tako davno doslo dosta vozila iz britanije,ako se neko sjeca,i vrlo je moguce da su ta vozila namjenjena za izvlacenje diplomata u slucaju necega...Sta se zeli vise od balkana,nemamo naftu a ni plina,pustite nas da zivimo ili se patimo onako kako smo i do sada...Velike sile su razbile bivsu nam zajednicku drzavu,i koja se nije raspala 90-tih vec mnogo mnogo ranije,jer kad se pogleda sta je potpisano tada vidjet cete da je scenario davno napisan i ovjeren..
Cisto da vas podsjetim https://www.youtube.com/watch?v=jOOWz5fTnNY
OVO JE MOGUCE...I NE SALIM SE !!! Razlog je prost i jako realan.Rusija trenutno dominira na Bliskom Istoku i da bi se taj trend zaustavio,mora se otvoriti drugo zariste. Ruski narod i nije bio za vojnu intervenciju u Siriji.A ako bi doslo do nekog sukoba na Balkanu,ruski narod bi to podrzao da se umjesa i Rusija.E pitanje je koliko moze Rusija na dva fronta da finansira?Moguce je da ce to amerikanci sa svojim zapadnim partnerima da pokrenu.Posto se o tome puno prica.A posebno u zapadnim medijima!
Šta je to sada ravaku pripremila?
kixeru smradu...
Hoćeš li ustvrditi da nema istine u ovome što kikser govori ?
O cemu ovi ljudi govore? Kakav rat? Kakve izbjeglice? Zasto bi se ratovalo ovdje zbog izbjeglica iz Sirije? Zbog cega se siri ova prica?
Mali, ovdje se ratuje za mnogo manji razlog od vala izbjeglica. Pripremi zimnicu a u kufer stavi najnužnije jer u pola noći može doći do egzodusa.
Meni je Klix kao drustvena mreza. Samo sjedim i cekam novu objavu da lajkam i komentarisem
U redu je, mehaga