Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno - doslovno su uveli hiljade i hiljade imigranata koji su potpuno nekompatibilni u okruženju Njemačke i problem su obični ljudi (koje elitisti nazivaju danas raznim pogrdnim imenima poput desničarskih ekstremista) koji se bune protiv te političke gluposti koja uništava Zapad?
Izvini molim te, a za šta im trebaju? Reci slobodno, tvoja humanistička gu*ica gleda na ove imigrante u Njemačku kao nekoga ko može blokove nosati ili čistiti bazene. To je rasizam niskih očekivanja, manite me tog trabunjanja.
Prvo dovede 2 miliona migranata u zemlju, pa se ibreti zasto se Svabe radikalizuju .... hmhmhm?
Angela, opusti desnu ruku, ne diži je previše...
Radikalsko sjeme je poteklo od nas i raširilo se po evropi. Da ste na vrijeme suzbili Dodika, Čovića i El Baketa evropa bi bila mirnija.
Mutter opali atomsku na dodika ako nemas zajmi al opali.
jel im se to pegida i sl.neonacist.organizacije malo igraju sa glavama .. nije im lako ..treba im poslati jos ove fashiste sa balkana nase papke pa neka se bore sa njima..
neki dan Crnac u Dessau-u silovao 9 godisnju Njemicu - jucer u Siegen-u maloljetni Arapin zaklao 47 godisnjeg Njemca (oca cetvero djece)
NAS DESNICAR ,,VSTV,, GA UBIO UZ SAGLASNOST SDA, HDZ I SNSD.
To se širi po evropi kao pest
Pa što to ne reče Angela kad si bila u posjeti HDZ-u prije desetak dana, zar može biti desnije od njih? Ali interes je interes...
Draga moja Merkel,svi mi znamo da vi ne mozete bez stranaca,jer mora neko radit.A i bez desnice jer te radnike mora neko uprijet
Mi u Bih imamo dva dusmana u kuci,dva uz granicu,na desetine iz hladovine-pametnih-svih boja,lov i mutnom na sve strane,medunarodne zajednice kao da i nema,na stotine Reisa.... Sabur je u pravom muminu i vjerniku,hvala Bogu da je tako☝🇧🇦
Samo upreži te srbe i hrvate u Njemačkoj. Nezahvalna gamad.