Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izlazimo iz situacije 8 mjeseci evo pa nista
Najjaci ovi što sjede po čitav dan i uz kladaru i nargilu naravno jalu i druge ispirače mozga Pametuju ..kako Markel treba da istupi iz stranke i da nema pojma..zato i jest Njemačka Barselona..a BiH...FK Zeta..
@akomplish12 sta je covjek pogresno rekao ?
Gazdarbajteri na haparatima. Slijedi im povratak u Jugu. O Jugovićiiiiiiii 💤🇧🇦🇭🇷🇲🇪🇷🇸
Merkelovko, sve sto imas napravili su ti Amerikanci. Ti sa svojim socijal-komunizmom ces moci odrzati Njemacku jos 5-6 godina do velikog restarta i velikog kraha!!! Nadam se samo da ce doci snage poput Faragea, Trumpa i slicnih u EU da razbiju ove teske komunjare!!!!
Sve isto.. copy paste priča...otvorite bolnice za pacijente i sistem neče biti opterečen, prestanite neuslovne objekte pretvarati u izolatorije, dajte struci prostora i to neovisnoj,bez pritisaka da donosi odluke a ne po političkom nalogu, traziti odgovore na adresi čika Bila,jer čovjek nastupa kao vidovita Zorka koja gleda u kašike,viljuške,grah itd... Sami testovi su sumljivi iz hiljadu razloga kao ventilatiori, da na kraju "Smrt fašizmu sloboda narodu"!!!
@Dendi111 2020. god. i jos ne znas razlikovati č i ć a pametujes nesto
Neka si nam rekla, nismo znali 😁
vidi baba,otvoriš vrata i izadješ a pustiš malo mladje i sposobnije ljude sa manje kompleksa od tebe..mada kapu skidam za ono što si prije uradila
Merkelovica ima svoje gazde koje mora da slusa. Steta sto nije uz narod.
Nema svabo gazde on je sam sebi uvijek bio gazda
da, BRD je iza rata stvorena u Vili Rothschild kod Frankfurta!
Haman ce mo mi kad se sve zatvori pa ode kvragu svo zajeddno sa imigrantima preko grane ilegalno.
A jel stvarno čudno da ove godine nisu stigle vakcine protiv sezonske gripe, da kasne, to je izjavio iz Instituta u emisiji na Al Jazeeri
zbog nje ce njemacka dozivjeti krah.. penzionisi se baba
volimo te mama merkel......ali ovaj puta nisi u pravu
Merkel usvoji nas ko nerodeno dijete da sve prebrodimo lakse,inace ovako nam sirotinji je kraj..
nista ti trazi od rusije il uzivaj ovdje kod nas. Merkel i njemcku mozes nazvat sve samo ne delatima BH i njenih naroda. A te terije ko je ciji glasnogovrnik u kojim situacijam iz kojih politickih rezloga se nemogu povuc kao paralela u ovom slucaju.
primite nas bosance svi se selimo za gemaniju sve smo spremni da radimo ako treba da prosimo moze i to
Angela hoćeš da ti pričam o dramatičnoj situaciji života u BiH, da nam suze oboma idu preko leđa
🥺😢😭