Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slabo Angela slabo... Pozz Bake iz predsjednistva
TroclanoG!
Nikada na svijetu nece postoji lojalni i odani politicari kao sto su u Njemackoj, Austriji i Svicarskoj. German su uvijek imali red u svojim krugovima. Angela ne radi za platu, nego za dobrobit svih stanovnika Njemacke. Nasi politicari rade za svoj dzep. Ali na kraju, moramo priznati. MI U BOSNI MRZIMO NASE POLITICARE, ALI ZABORAVIMO DA SMO ISTI ONI: - krademo gdje mozemo i kako mozemo - zakinemo drzavu gdje god mozemo - gradimo kuce bez dozovle - finansiramo nasu bespolsenu djecu, mjesto da ih tjeramo da radimo - oni koji rade za drzavu, pokusavaju da uvku svoje - kazemo da politicari kradu na primjer na debljini asfalta, a kad narucim metar drva, dodje mi malo vise od pola metra - ko radi za GRAS, krade sarafe, dizel,... i tako dalje i tako dalje. Znaci nije samo do politike, nego do naseg poganog MENTALITETA, jer smo SVI ISTI.
I na kraju, sta je 374.124 eura za Dragog, kada advokati na boljim pozicijama u Njeacmkoj zaradjuju 700.000 € a nemaju malte ne nikakvu odgovornost, dok svaka pogresna rijec Dragog moze destabilizovati citav svjet?
da, ali jedna politicarska kradja kosta koliko tvoje (moje) sve!
A de je sad onaj frajer kod nas sto ima 46 hiljada da se ruga kancelarki. Kolko smo jaki direktor neke drzavne kompanije ima vise nego njamacka kancelarka, *ebo majku ako mi nismo Svicarska samo sto to jos nismo skontali.
Mislis gospon Arslanagić? Nije 46 nego 70 000 evrica plus bonusi :D
Nemam pojma jaro cuo sam da neki ima toliko..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne bih ja imao protiv da oni kradu, pa to je normalno, samo da i nama nešto daju :D
Jesu li politicari iz BiH uvrsteni na ovoj listi ili samo iz EU?
Zato nasi politicari bjeze od Evrope, a i Putin isto, bolje da ima nekih sukoba nesuglasica da i dalje mogu biti carevi
Pa i Putin ima 170000 eura
BiH ima vecu administraciju od Njemacke za 70%, a plate su priblizne njihovim. Sad zamislite samo Federaciju gdje ima 60 000 ljudi u administraciji. Na standard BiH nasi parlamentarci primaju 7000 km bez bonusa, odbora i dodatnih dnevnica... Davno bi mi propali da nam nije MMF-a i zaduzivanja po 300 miliona svaka 2,3 mjeseca
Sto ne mogu ove Europske sirotinje cuj 17 ooo e , kod nas je na procenat da bolje rade 17% na sve drzavne poslove :) i ona dodze da Covicu,Dodiku Izetbegovicu i jos ovih nasih kleptomana par da im nesto pametuje pa ona je sirotinja za njih.
Šaljite dalje sliku https://www.facebook.com/AntiDaytonSite/photos/a.701519586547681.1073741833.480090422023933/755889821110657/?type=1
I nasa stoka od politicara tezi prema evropskpom standardu!
ok