Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u Evropi je mir 73 godine a Bosna izgleda pripada Africi u kojoj je rat bio prije 25 godina
@parfemdzija Nije Bosna, nego tvoja Srbija kurvetinoposrana. Nije Bosna napadala okolo.
nek se prisjete oni svojih žrtava tokom njihove vladavine
Kad Merkel moze traziti oprost i dati izvinjenje Evropi za 1 i 2 Svjetski rat, a sad su nosioci Eu i jedna od najjačih ekonomija svijeta ,kako mi ovdje u BiH ne mozemo prebroditi proslost i okrenuti se zajedno ka buducnosti i reformama da sto prije udjeno u EU. Politicari se ovdje ponasaju kao da je zivot 120 godina i da imamo vremena . Nema se vremena jer nasa djeca rastu veoma brzi. Treba sada njima napraviti buducnost .
Nemamo mi političare koji su kompetentni i spremni da nas okrenu na pravi put i počnu sa reformama ka putu EU. Isto tako trebaš da imaš ljude koji će ulagati u državu i narod a ne u njihove džepove ....
I na kraju krajeva. Kako je mir u Evropi 73 godine maku ti je*em. Sta je sa ratom u Jugoslaviji, danas u Ukrajini. Zidovsko pseto
Odnosi se na "svjetski rat", ne na gradjanse ratove koje ti nabrajas!
@Katie Balkanska plemena vole svakih 50 godina da se kolju. Francuz i njemac su znali kroz proslost par stoljeca da odmore
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oni su na platnom spisku onih koji su i pokrenuli, kako prvi, tako i drugi velik rat u kojima su se narodi Evrope medjusobno tamanili za interese semitskih podlaca i mudraca. Danas samo nastavljaju preko migranata da kasape Evropske narode.
ko se dobro tuko taj se dobro voli tako ćemo i mi za cirka stoju
Ovaj samo starke ganja... Sreca u tome je sto ovaj izrod nece ostaviti svoje potomke. Ovakvi i slicni zarad opstega mira i blagostanja ne trebaju.
Vucic naslonio glavu na Orbana hehe zajedno im drzave sluzile Hitleru i!:())
sledio brutalni sex sa guza
Ma jašta snijeg je crn100%, još him fali sin alije andžarlije... jah...
svi ti vojnici izginu na kraju nizasta. politicari ih napale na ratovanje, onda im ko fol odaju pocasti. bez grize savjesti sto zu uzrokovali smrt miliona ljudi.
Djukanovic sa zenom zajedno, a Izetbegovic i Vucic zajedno.
Evropska unija će postojati dok su Njemačka i Francuska u savezu.
yok postojat ce sa balkanskim i baltickim zemljama u savezu. i portugalom.