Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Migrante treba smjestiti u izbjegličke kampove, kako su to uradili i Njemačka i Italija i Francuska. Po završetku ratnih dejstava u njihovim državama lagano ih vratiti u njihove voljene domovine.
Morate znati da Angela Merkle ne radi za njemacki narod ,nego radi protiv njemackog naroda a za medunarodno zidovsko koji su oznacili da evropljani moraju nestati sa zemlje a prava i najvise na udaru je njemacka -- ZNAMO I ZASTO JELDE??? http://pandora.kreativisti.org https://www.facebook.com/pandora.hr
Njemačka: Židovski političar sve Nijemce prozvao nacistima i rekao kako je njihovo izumiranje odlična stvar !!! https://www.youtube.com/watch?v=riQh4Qpvxm4 http://pandora.kreativisti.org/njemacka-zidovski-politicar-sve-nijemce-prozvao-nacistima-i-rekao-kako-je-njihovo-izumiranje-odlicna-stvar/ Posjetite: http://pandora.kreativisti.org facebook stranica : https://www.facebook.com/pandora.hr
Evropa je u situaciji koju je zasluzila, poltronskim odnosom i kukaviclukom! Tako ti je kad dopustis da ti varvari vode vanjsku politiku i svadjaju te sa tvojim najblizim komsijama, obicno to kad dopustis postanes niko i nista i jedino ti ostaje da kukas!
Ne zaboravite da toliko ima sada bezvijednog novca naštampanog (i dolara i EUR-a) da velikim kapitalistima jedino odgovara da, kada pokupuju sve, dođe do rata i da se krene "ispočetka", a oni će imati to nešto malo zlata, dijamanata i nekretnina. A dok hrle izbjeglice (potencijalna još jeftinija radna snaga) nema razgovora o poboljšanju standarda širokim masama. nema razgovora ni o proširenju EU.
Gospođa Merkel nije bila na vlasti kada su se razbijali Hrvatska i BiH, ali je u pravu, Europa je i tada postupala isto kao i sada. Treba spriječiti uzrok raseljavanja. Umjesto toga, Zapad (ne sve zemlje, ali za potrebe ovog malog teksta: Zapad) stvara nova, neugasiva žarišta: Afganistan, Irak, Libija, Egipat, Tunis, Sirija... praktično cijeli arapski svijet osim Maroka, ako se ne varam. I ima tu malo prstiju i u Ukrajini. Naše izbjeglice, ma kako primitivni da smo bili i još jesmo, su uglavnom uklopljene u društva, barem u toj mjeri da ne prave frku, pa i onda kada nikad nisu ni pokušali naučiti jezik domaćina.
Heeej Ejndži Ti si jedna obična stuha, koja sprovodi američke ciljeve. I to ti dobro znaš.
Sve je ovo ba jarane isplanirano i ratovi i izbjeglice i korist i kroz generacije okrecanje muslimana od Islama i vjere u ovoj Amero evropi.Zna ova tuka koliko ce ih primit pa zakljucat granicu.
Kapitalizam, ovaj liberalni je propao definitivno kao društveno uređenje. Ostaje popravka, vračanje u robovlasničko doba, a sa postojećim tehnologijama - ukratko rečeno. Dali je moguće ni kapitalisti sami neznaju. Svojim neznanjem i uz pomoć idiota idu na sukob kultura i vjera. No, uvijek se nađe neki Spartak, pojedinačno ili pak, grupno!
Tražili ste belaj na istoku , jugoistoku i Mediteranu- sada se spašavajte kako znate. Samo, nemoj da opet napravite račun bez Balkana!
Stvaranje rajha ni hići nije išlo, posljedice će biti katastrofalne po cijeli svijet.
Jednostavno poslati Hrvate, Srbe i Bošnjake nazad svojim domovima, a primiti ove izbjeglice koje bježe pred ratom i gotovo!
Njemačka odbila vratiti Sirijce u zemlje kroz koje su ušli u Evropsku uniju, što je Evropska unija ocijenila kao "čin evropske solidarnosti". OVO JE ZA PRIMJER, JER JE NA TO NJEMAČKA, PREMA RANIJIM UGOVORIMA U EU, IMALA PRAVO.