Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi misle da su jos u USSR, muce se tamo u nekoj vukojebini zvani bahmut vec pola godine. Poljska se opasno naoruzavaju, mislim da ce dogurati do nuklearnog oruzja ako ne uz pomoc amerike onda sami. Znaju opasnost i rusku cizmu.
U rusiji se registrira svake godine 90.000 novih narkomana prema zvanicnim podatcima. Da li je ovaj ovisnik patuljastog rasta usao ovogodisnju statistiku ili je vec ranije registriran.
jos ti gusle trebaju
Poljaci jedva cekaju da se osvete za šumu Katinsku
Pun svijet Milanovićaa..
Bolesnicima nikad kraja
Ako su vas Ukrajinci tako satrali, šta bi vam Poljaci tek uradili😂
Glupan
Volio bih vidjeti ovog pjesnika dok ga dron ganja po stepama Ukrajine....
Bosna je ipak odgajana po sistemu i Zapada i Istoka jednako. Ali na 2 načina.. Da jede arapsku hranu, sluša amričku muziku, a čita Dostojevskog. I nijeeno I nijedno ne bi nijefan Bosanac da radi van Bosne.
Dragi Medo ljudi biraju najmanje zlo a ne najidealniju sredinu za život. U prevodu izmedju vas i njih, Poljaci vide vas kao veće hajvane od onih na zapadu.Tako je to i u Bosni. Od raznih opcija mi biramo onu što nam se čini za najmanje štetnu.
Za sta ruski vojnici ginu...zato uci onladino, razmialjaj i bjezi odavde.
Ne bi bilo lose Kad bi citirao neke druge internationalne pisce,kao Marc Aurelia, Vergila, Shakespeare, Goethea, Schillera, Moliera Dumaa, Joyca, Hemingwaya, Eca i da ne nabrajam vise. Samo se koristi ruske stoke!
Svi su im lažne nacije. Srbi dobili konkurenciju, ko je strariji? Rusi ili srbi?
Međed i to je to ho ho ho
Poljska se puno klinči.
Ovaj I Milanovic dobro mogu snimiti komediju .Ludi milon gradi.