Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel' sad JASNO zašto je Hitler radio to što je radio ! NE opravdavam bilo kakve zločine ubistva ili genocid ali ovo što Izral radi Palestincima je puno gore od GENOCIDA !
A što odmah uvijek Hitlera se hvatate? Nijemci su radili šta su radili jer su imperijalisti, surovi, misle da su bolji i vrijedniji od drugih, i ne mare za živote. Isto tako i Izraelćani. Hitler je samo pojava.
U Gazi se ne vodi rat. Rat vode Rusija i Ukrajina. Obije strane imaju logistiku u streljivu, hrani, ljudstvu itd. U Gazi je čini g€nocid pred očima čovječanstva, civilizacije. Jedna strana ubija i dijecu sistematski a pomaže joj ''demokratski'' Zapad. Napadniti Palestinci su decenijama u logoru, opkoljeni sa svih strana i bez ičega, goli i bosi, gladni, ubijani, ponižavani. Kuda ide ovaj svijet??
Americki predsjednik Biden je odobrio Novi paket paket oruzja Koji ce poslati izraelu da nastavi sa genocidom u pojasu gaze a to znaci da America odobrava da izrael prosiri kopnenu ofenzivu na cijeli jug gaze tj u rafah gdje je utociste pronaslo vise od milion palestinaca
Međunarodni sud pravde je naredio Izraelu. Uuuuune jeste se srozali pa malo je reći. Izrael ubija djecu i koristi najjače Američko naoružanje na civile i Sud naredziva. Za ovakve sve zemlje treba da ustanu naoružanjem i vojskom ii jednom za vazda slome bjelosvjeske zlotvore.
Najveca podvala naivnim narodima svijeta je ovaj UN. Puste ga ponekad da zamaze oči naivcima ko biva oni su neki faktor ali samo onda kada se radi u interesu zapada. Ovo sada u Palestini a i onda devedesetih kod nas je apsolutna farsa i ruganje ljudskoj pravdi. Lud je narod i nacija koja čeka i spadne da mu UN pomaže. Naoružaj se na vrijeme i pripremaj ako iole voliš i cijenis svoju djecu, narod i otadžbinu. I nikad ne vjeruj nikom da te neće napasti, pogotovo na Balkanu.
A mi slavili ovdje i trećerazredne političare i porečke kad bi kao nešto izjavili u 'našu korist ' danima se šuškalo o rečenici i 'tonu' kako je netko nešto izrekao . Političari bi se okretali i pazili je li ih tko čuo kad bi se okrenuli i počeli smijati i tako 30+ godina. . A pogled kako ekipa radi. Ni briga ih nije pričali ne pričali. Eto tako svijet funkcionira. Da znamo djeci svojoj reći, ovo treba pamtiti.
Ovi se pisaju po UN kako stignu sto znaci da je UN 0 bodova i da treba raspustiti tu stoku
Medjunarodni sudovi ne postoje od kako genocidasi cine zlo. Oni se bahate i zarezuju nikoga, monstrumi,
Vi cekate haman da ih uniste cionisti !
Cijeli svijet da se okrene protiv njih kakve koristi kad su ih sve kupili … sve dođe na naplatu kad tad
genocidno zlocinacki zidovski fasisti ne priznaju taj sud tako da nema od tog nista...