Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo je uništavate, pa onda, kao fol, skupljate donacije i "pomažete". fuj!
@pitzkavamaterina to stranci natjerali Arape da se kolju? Uvijek se svi vade na strance pa cak i u BiH. U BiH kako se ja sjetim, komsija dobrovoljno uzeo pusku i pucao na komsiju jer je Bosnjak, nisu mu dosli Evropljani i natjerali ga da to uradi. Ali eto najlakse je svaliti na Zapadnjaka iako si ti taj koji je uzeo njegovo oruzje i pucao. A tako isto Suniti i Sije u Bliskom Istoku. Ako hoces da popravis sebi stanje, prvo sebe promjeni i niko nemoze bacit kost izmedju tebe i nekog drugog.
@BalkanPrince2 da za sve u zivotu najlakse je kriviti nekog drugog. Potpuno si u pravu..
I za nas su bili, ali jedna vreca za mog Bakira, jedna za tvog Bakira i tako...
svi ti donatori su clanovi ekipe koja planirala smanjenje stanovnista u svijetu za 30-40%
Evo posla za SDA oficire. Oni imaju najbolje iskustvo sa raspodjelom donatorskih sredstava.
Mamu vam ---bem prikupili 4.4 milijarde a unistili 444444444...... milijarde a da ne govorimo o ljudskim zivotima koji su nenadoknadivi,raseljenim licima ,unistenim djetinjstvima.Gadite mi se svi.
Te donacije su 90% za teroristicke akcije snaga koje podrzava zapad,..samo 7% u medicinske svrhe 2% hrana i "ostalo" 1%
4,4 MILIJARDE U TURŠIJI
44 milijarde za naoružavanje ISIL-a
Oni sto doniraju pravljenje dzamija po Bosni i rade na totalnoj Islamizaciji Bosne isto tako operaraju klaonice po Siriji. Pa vi Bosanci na racun Islama trpite i podrzavajte ali ne kukajte zapadu kad vam do tuzi Serijat. https://youtu.be/VXlNhUCZt0o
Koja komedija, pomoc prikupljaju oni koji preko ISIS ruse Siriju. Sirijski gradjanski rat zapravo i nema nikakve veze sa Asadom, ISIS, Al Nusrom, Al Kaidom vec sa planom S.Arabije da se preko sirijske i iracke teritorije napravi naftovod koji bi snabdevao Evropu saudijskom naftom.Samo sto bi se prvo Asad skinuo sa vlasti a doveli radikalni elementi. Zato su Rusi i inervenisali u septembru 2015, kako bi to onemogucili i zastitili promet svoje nafte.
@PredsjenikMehmedovic Uvek mozes da se razneses eksplozivom ili da gazis ljude kamionom ako ce da ti bude lakse...
ovo će nestati ko i 8 milijardi doniranih Bosni