Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mohamed El Baradei koji je bio na celu IAEA nakon inspekcije Iraka je isto tako javno zakljucio i u UN-u rekao pred svima da Irak nema nikakvog oruzja za masovno unistavanje i ne razvija nikakvo nuklearno oruzje, pa su Amerikanci ipak napali Sadama.
ja mislim da Izrael nema nuklearno oružje.
Koliko nas je ona usrana administracija zavlačila da sam mislila, gotovo samo što nisu počeli da ih bacaju. Sve više i više se dokazuje da sve što su rekli u zadnjih 70 godina najmanje su samo gole laži i spletkarenja.
ma sta kazes.....pa ljudi rekose da je iran radio na nuklearnom oruzju do 2009. znaci niko nista nije lagao. a to sto su prestali poslje 2009 neznaci da im sad treba dopustiti da u "civilne svrhe" urade 99% posla i onda kad im se cefne urade i onaj 1%. u civilne svrhe su napravili nuklearno postrojenje ispod planine. ok hmmm
Koliko nas je ona usrana administracija zavlačila da sam mislila, gotovo samo što nisu počeli da ih bacaju. Sve više i više se dokazuje da sve što su rekli u zadnjih 70 godina najmanje su samo gole laži i spletkarenja.
Sad kad ste zavrsili sa Iranom mars u Izrael, provjerite i tamo.
Izgleda da su Persijanci stvarno vrhunski pregovoraci i doplomate, ili kontrolisu sam Washington. Invazija na Irak ih je resila najveceg protivnika koji je sprecavao njihov uticaj na Bliski istok i sa kojim su decenijama ratovali bez bilo kakvog rezultata. A trenutno rusenje Sirije u koje su ukljuceni im je znacajno prosirilo uticaj i znacaj. Takodje, mozda ih je "nuclear deal" malo usporio u razivanju oruzja, ali ih sasvim sigurno nije potpuno zaustavio, kao ni rastuce ambicije i moc Teherana.
ma ja mislim da kontrolisu ameriku.....ustvari amerika kontrolise njih......ustvari sve je pod kontrolom engleske........ne ne sve kontrolisu zidovi.............oh ne zbunjen sam od svih ovih teorija zavjere. znas postoji mogucnos da se neke stvari na svijetu desavaju bez nekih velikih zavjera.
Gospodine Kekic, uz svo duzno postovanje, kakve teorije zavere? Pre svega, cinjenica je da odredjene drzave lobiraju za sopstvene interese (uglavnom u Washington-u) , kao i da velike sile pokusavaju da usmere desavanja u svetu u vlastitu korist. Samo sam izneo misljenje da je upravo Iran najvise profitirao od politike zapada na Bliskom istoku, skoro kao da ju je sam kreirao (naravno da nije). E sad, zasto ste vi tu pronasli nekakvu "kontrolu sveta", Jevreje, Engleze, i ostalo stvarno ne razumem.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad kada se Iran stavio u službu velikih sila u cilju ubijanja muslimana u Siriji i razvaljivanju Sirije, odjednom više ne razvija nuklearno oružje,licemjeri bjelosvjetski !
medjunarodna agencija veze nema hahaha