Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A u Francuskoj npr ima zaliha? Ili su njene zalihe ipak u Nigeru npr? Da li Jemen ima zalihe?... u ostalom kakve veze imaju zalihe?
Iranu ne treba ta vrsta naoružanja kad imaju na tisuće balističkih raketa koje u centimetar mogu pogoditi svoju metu a dosežu domet preko 3000 kilometara. Nikada neću moći razumjeti naše nepismene seljačine koje mrze Iran a gotive i lože se na houte u Yemenu! Upravo u tom sitnom detalju se vidi koliko su ljudi nepismeni!
Ako je do sada nisu napravili onda neće nikad. Rusi imaju na hiljade bombi misliš da im nisu dali bar 50 bojevih glava.