Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tooooo Tramp-Putin-Boris-Erdogan , to je dobitna kombinacija , rusi fasisticku briselsku diktaturu majku im fasisticku.Gowna dvolicna.
Možemo li mi bar sjedišta za te avione da pravimo
Gotov je.
ugovor sa đavolom.
britanci traže novog partnera u razmjeni dobara, izgubili su na polju ekonomskog progresa zbog svojih pojedinih kvazi reformatora
Allaha mi ređep je sumljiv i stahme za Tursku. Englezi su naiveči Din dušmani i ubice i krvoloci nadunjaluku a njihova sjeda kurwa kraljica želila da osvoji Istambul pa su svi krščani izginuli na Čankalama, Allah Uzvišeni pomogo muslimanima u bitki. Izdat će Ređep javam kajem.
da, istina, međutim interesi i kapital ne vide boju etnija, samo nijanse novca
galipolje rana grdna, međutim novi poredak ima svoju istoriju
U planu je vojna baza NATO u BiH u kojoj ce Turci voditi glavnu rijec. Tamo ce biti stacionirani lovci F-16 gdje ce se vrsiti obuka bosnjackih pilota. Realizacija u roku od 3-5 godina :)
U Neumu ce biti dvije frigate, samo to jos nije potvrdjeno
:))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
DJIKANI NA APARATIMA
zavrsili ste vi i vase zene na aparatima nakon 500 godina karanja 😂😂😂
I na lraju ko je gubitnik svih ovih previranja? Europa, misleci na EU
U 1.svjetskom ratu bili zajedno, u 2. neutralni a u 3.ljuti protivnici
Stavrno treba Srbe isključiti sa portala. Čuj Turci i Vritanci bili zajedno u prvom svjetskom ratu. JEsu al u Galipolju na suprotnim stranama rovova ! Ahahahahah. Srbi lažu više ne iz potrebe, nego iz navike dosade, gluposti, kad god stignu i gdje god !
@dug burgija vrti.....a mi polugladni sjedimo u hladnim domovima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srbi na aparatima ! Neki dan stiglo pismo DOdiku od FO da im više on ne objašnjava što im je jasno. Šta će tek sad biti ??? Da se liše Turskskog saveznika radi laktaškog vola ? NEgo jeste li znali da su Turci tražili Briatsnko savezništvo pod svaku cijenu prije prvog svjetskog rata. Da to nismo na pragu Trećeg ? NE ENTITETA nego svjetkog rata ! A treći Entitet može samo nakon njega !!
Opa Sad će Ameri bacit dislike ili možda griješim ne pitaj me ništa kilo granja lešim.
Zasto ovaj ne dodje u BOSNU da poprica s ovim smradovima što bi da je dijele???
Nebitni su !
Nebitni su !
svi ti dolaze. Erdi--- lider si najveci...
@Zilot na koljenima su svi .... sad ce preuzeti kineske poslove jer kinezi prave kod njih fabrike i sad ce i aerodrome preuzeti ...