Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja vam iz clanka u clanak pokusavam reci da se pocne sa postivanjem prava kr scana u mu slimanskim zemljama ali jok,vi likujete kada se grade dza mije i ostali centri diljem Europe i pricate kako cete dominirati svijetom. Kakva jadna zabluda,kakva zatucanost. Europa se budi i to je nezaustavljivo. Zadnji put su stradali Zi dovi,pitam se tko ce ovaj put...
Samo protjerati stoku,ako neće zna se kako se to rješava.Napravili ljudi sebi države,uredili i došla bagra da uživa.
sad je kasno,stoko imperijalisticka...ali poznavajuci ovu bagru nije iskljuceno da muslimani u eu dozive "kristalnu noc"
"May je za britanske medije izjavila kako Vlada planira imigrante prvo ***rtovati, pa onda kasnije čuti šta imaju reći. " Ovo i kod nas treba uvesti
Mislim da će ovaj primjer slijediti sve Europske zemlje.To je jedini način da se riješi problem useljavanja.Samo tako vratiti ih nazad i to je to.
Čitajmo između redova, drugim riječima, bit će izbačeni muslimani ili ti ga islamisti, nažalost, nametnuli su nam stigmu, kako radikalni elementi u redovima Islama, tako i "demokratski zapadni svijet", da je "terorist" i "islamist" sinonim za muslimane!
Ko bi volio ovakav sloj drustva imati u svojoj zemlji.mozda malo radikalno ali da mi kriminalci i potencijalni teroristi plazaju zemljom da je normalan sistem niko ne bi dozvolio.