Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masovni ubica?! Postovani novinari, mnogi su nazvani teroristima za jedno ili dva ubistva sa cak i manjim motovima u odnosu na doticnog!
hebo vas masovni ubica. one je TERORIST U PM VISE!
Guantanamo je trebao biti dom za ovakve teroriste
u kolibu majku ti hebem..
"Na raspolaganju su mu tri zatvorske ćelije: jedna u kojoj spava, studira i gdje vježba. Ima televizor, PlayStation i kompjuter bez internet konekcije. Odobrena mu je svakodneva šetnja, a Norveška vlada nedavno je potvrdila da mu je dozvoljeno i kuhati, prati veš i objavljivati knjige." Poslati ću vladi Norveške zamolbu da odslužim kaznu umjesto Andersa Breivika. On neka dođe ovdje a ja umjesto njega u ćeliju.
Čudi me baš, ja mislio ti pravo omiljen tip...
Koja šega, jeste li znali da je ovaj terorista tužio državu jer nema dobar pogled iz zatvora. Nije mu dovoljno što živi u apartmanu, hoće i pogled na more.
ma isplatnije bi i bilo nego te hraniti narednih 20 god
pa i trebaju te ubit
promjenit ce on pol kad bude u tvorza
samo jednu informaciju da dodam ovaj terorista po njima ubica se nedavno zalio upravi zatvora koji izgleda kao hotel da mu zamjene ps2 za ps3 jer je bolja grafika i bolje se vide efekti krvi u nasilnim igrama kaze uskracuju mu se ljudska prava
Čovjek se bori protiv sistema kojeg mrzi. Nije njemu uopće loše nego koristi liberalne zakone da bi se borio protiv liberalizma.
Za drzavu Norvešku bi i bilo najbolje da ubije ovog ludaka... a ne da ga drzi u super luksuznom hotelu....