Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e kad joj se nakon rata vrate migranti osnuju stranke i pocnu joj govorit o patriotizmu i herojstvu iz skupocjenih auta i vila e tek tad ce vidjet sta je rat donio
Vrate emigranti, a ne migranti.
Vrate emigranti, a ne migranti.
Wooow jest lijepa...
Ima produhovljenu facu.
Religija vas je dotle dovela. Ne samo vas, nego cijeli ovaj svijet.
Religija je najvece zlo sto postoji.
@laganitza religija je opijum za mase
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ako nista..nas u bosni je naucilo da smo mi koji smo ostali ispali najvece budale..i ja bih pobjegao..ne vrijedi ratovati..to su svakako ratovi svjetskih sila..sto da ja ginem za necije interese? nek mi ga popuse..
Upravo. Oni koji su pobjegli vratili se kao gospoda, a koji su ostali nemaju ruku, nogu, a neki ni glave.
@whey ne samo to..imaju 4 godine sjecanja na pakao..ja oruzje necu nikad uzet..nek sam pichka..nek sam "izdajica" ..ja necu da se borim ni za cije fotelje..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
""Marwa je hrabra Sirijka koja svoju zemlju nije napustila i kad je bilo najteže: Vjera nam je najviše pomogla"" Zbog vjere se i tucete.
@forgottenPromises Hvala ti na toj vjeri. Vidim sta rade po svijetu vjernici te vjere.
sto krmka Asada? covjek je ziva legenda i neka njega bogu hvala !!!
Ružno za reći ali "woman with big balls" !!!
Zahvali se ti rusima koji su pomogli sirijskom narodu da se oslobodi terorista.
@AS1 ljudise bave posljedicama ratova, kako u Siriji tako i u BiH. Treba znati da su i Holms i Sarajevo stradali zbog društveno-političkog sistema koji nije odgovarao jednoj strani. Cilj razaranja materijalnih dobara i ubijanja građana je da se taj sistem uruši.
Ponosna zena, a ne kao oni stakori koji dolaze iz citave Azije da uzivaju u socijali
Ljepotica. Da je malo mlađa sad bi neki sirijski dijasporaner koji je kidisao početkom rata mahsuz se dovezao BMW-om da je prosi.