Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da su se stvorili uslovi da se u Francuskoj napravi arapski entitet.
imate pravo tri put pogadjajti ko ce sad u evropi proci ko jevreji 1941...:))))
moja je procjena od 10-15 godina....odnosno moraju proci jos bar dva izborna ciklusa...... u svim zemljama desnica je vec spremna....ceka se jos njemacka koja ima jako represivne zakone protiv desnice
guapa bix
Francuski seselj u suknji,a i pravog seselja su u zenici u zatvoru zvali vojka..Zato on obolio od raka debelog uh nije mesa ono drugo,toj andric grada ucitelj sexualnog odgoja..
Izjava je u skladu sa mišljenjem, da je EU brod koji je izgubio kurs.
Vidi se da nemaš Mu Da...
Lako je biti ekstrem,ne trebaš imati ekonomski program ni plan za boljitak.Jedino što trebaš je opaučiti dobro prema onima koje ne voliš,udariti na Cigane,Muslimane,Židove,Afrikance...Nešto mi poznato,samo "majki" fali "crno" ispod nosa.A i neće dobro proći.I mi svi zajedno s njom...Heil LE Pen !!!
sad ga....ćepom ga daidja aaaaaaaaaa
Nekad davno u jednom kraljevstvu živjela su tri brata.... .... I tako su Hrvati dobili treći entitet. - "A sad sine, spavaj i lijepo sanjaj." - "Hvala ti mamice za ovu prelijepu pruču." :-))))
*priču.
Ova bi mogla završiti prije no sto počne?!